EUR: 325,88 Ft
CHF: 294,25 Ft
2019. július 19., péntek
Emília

Belföld

Ezt üzente Matteo Salvini Orbán Viktornak – Videó!

Matteo Salvini olasz belügyminiszter videóüzenetben gratulált barátjának, Orbán Viktornak és a Fidesznek az EP-választáson elért fantasztikus eredményhez, és kifejezte reményét a további együttműködésben a két ország között.

“Köszönet a magyaroknak, hogy a Fideszt egy óriási győzelemhez segítették!” – mondta a videóban az olasz belügyminiszter, aki honfitársainak is köszönetet mondott, hogy a pártja, a Liga messze a legtöbb szavazatot kapta Olaszországban az EP-választáson vasárnap.


Salvini: Hajrá, Fidesz!

"Kiállunk a határvédelem ügye mellett, fellépünk közös erővel az értékeink megőrzéséért, megvédjük az identitásunkat és kultúráinkat, valamint kiállunk hagyományaink és a keresztény gyökereink megvédése mellett."Matteo Salvini üzenete a Századvég értékelő konferenciája alkalmából.

Gepostet von Századvég am Mittwoch, 29. Mai 2019

Salvini biztos abban, hogy a jövőben is együttműködhet Orbán Viktorral a határvédelem és az értékeink megőrzése mellett: „Kiállunk a határvédelem ügye mellett, fellépünk közös erővel az értékeink megőrzéséért, megvédjük az identitásunkat és kultúráinkat, valamint kiállunk hagyományaink és a keresztény gyökereink megvédése mellet” – A videót végül azzal zárja az olasz politikus, hogy jó munkát kíván Orbán Viktornak – írja a Ripost.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Mérföldkő a családvédelmi akcióterv

  Mérföldkő a családvédelmi akcióterv

  Novák Katalin család- és ifjúságügyekért felelős államtitkár a Kossuth Rádió Vendég a háznál című műsorában adott interjút szerdán a családvédelmi akcióterv nemrégiben életbe lépett elemei kapcsán.

 • Ott marad a kerítés, ahol van

  Ott marad a kerítés, ahol van

  A kerítés ott marad, ahol van, mert a magyar emberek biztonságát szolgálja – jelentette ki Menczer Tamás, a külügyminisztérium államtitkára.

 • Századvég: Az iszlám nem fér össze az EU értékeivel

  Századvég: Az iszlám nem fér össze az EU értékeivel

  Miközben az Európai Unió rögzíti, hogy az EU olyan értékekre épül, amelyek többek között a férfiak és nők közötti egyenlőséget erősítik, az iszlám előretörésének révén a női-férfi egyenjogúság területe komoly kulturális kihívásokkal kerülhet szembe a következő években – állapította meg a Századvég Alapítvány csütörtökön az MTI-hez eljuttatott elemzésében.