Lokál » Programok » Szabadidő » Bud Spencer és Terence Hill rajongói fesztivál

Bud Spencer és Terence Hill rajongói fesztivál

Idén szomorú apropója is van a fesztiválnak, 86 éves korában elhunyt Bud Spencer. A rajongói fesztivál a Magyar Bud Spencer és Terence Hill Rajongói Klub legnagyobb eseménye, minden évben több száz érdeklődőt vonz.

Ahogyan a filmekben is: nálunk nincs erőszak, nincs durvaság, nincs korhatáros tartalom, viszont van jókedv, poénok, barátság – napfény, tenger, öröm és szerelem!


Ami lesz: szinkron- és hangfelismerő versenyek, pókerversenyre, sör-virsli, limonádé-virsli verseny
Felejthetetlen hétvége belépő(bérlet): ezzel a belépővel igazán eleven élményekre számíthattok, mivel a teljes fesztivál teljes idejére biztosítja a részvételeteket. A külön nevezős elemeken kívül (póker, sör-virsli, rodeó-bika, hagymásbab) minden benne van csütörtöktől vasárnapig (beleértve a strandot, a SHMB koncertet és retro diszkót is).
A hétvégi belépő/bérlet ára:
3 éves korig ingyenes a részvétel
3-10 éves korig 3500 Ft
10 éves kor felett 4800 Ft
Napijegy: ez a belépő típus kizárólag egy napra érvényes. Azokra gondoltunk ezzel az opcióval, akik csak “leruccannának mulatni egyet” a Velencei-tóra. Köszönhetően programjainak, a csak egy napra érkezők “sokáig nem fogják elfelejteni ezt a napot”.
A külön nevezős elemeken kívül (póker, sör-virsli, rodeó-bika, hagymásbab) minden benne van, ami az adott napon program (beleértve a strandot, a SHMB koncertet és retro diszkót is).
A napijegy ára:
3 éves korig ingyenes a részvétel
3-10 éves korig 2500 Ft
10 éves kor felett 2900 Ft

Akik éjszakai szállást nem kérnek, azoknak a parkolás 600 Ft/nap áron lehetséges. Szállást igénylőknek ingyenes.
A fesztivál helyszíne: Drótszamár Park és Kemping (2481 Velence, Kemping utca)
belépők minden vetélkedőre és rendezvény elemre biztosítják a részvételt (a napijegy csak az adott nap programjaira), kivéve a külön nevezős események, mint a pókerverseny, a sör-virsli verseny (limonádé-virsli verseny is), a rodeó-bika illetve a hagymásbab.
3 éven aluliaknak a részvétel a fesztiválon ingyenes!


A Spencer Hill Magic Band koncertje mind a bérlet, mind a napijegy karszalagjával INGYENES!