Lokál » Programok » Koncert » Kelemen Kabátban, SuperStereo, Egy Másik Zenekar

Kelemen Kabátban, SuperStereo, Egy Másik Zenekar

“A nyarunk folyamatos koncertezéssel telik, sokat fejlődött a zenekar, érezhetően magabiztosabbak vagyunk a színpadon és az új lemez dalai színesítették a műsort” – értékel Horváth Boldi frontember.

“Úgy érzem, hogy sikerült előrelépnünk, ezt a fejlődést tartjuk szem előtt a továbbiakban is, a hiányosságokra-hibákra koncentrálunk amellett természetesen, hogy baromi jól érezzük magunkat a turné során.”


A budapesti koncert persze tartogat extrákat is látványban és zeneileg egyaránt.

“Sok látványos színpadi elemmel készülünk, amik máshol még nem voltak láthatóak. Zeneileg – hangzásilag pedig az idei nyár legerősebb koncertje várható, sok-sok próba és technikai felkészülés előzi meg ezt a bulit.” – fejti ki Boldi.


Előttük két vendégzenekar is látható lesz: a SuperStereo és az Egy Másik Zenekar sem lesz ismeretlen a koncertlátogatók számára.

“A SuperStereos Laskai Viktorral az idei Nagy-Szín- Pad során barátkoztam össze, egy jó hangulatú élő – elektronikus zenekaruk van ütős slágerekkel. Az Egy Másik Zenekart A Dal című műsorból ismerjük, jó dalaik vannak, hangulatában nagyon illenek ehhez az estéhez.” – adja meg a választ a “miért pont ők” kérdésre Boldi.

“Régóta szimpatizáltam a Kelemen Kabátbannal, ezért nem is volt kérdés, hogy kit kérjünk fel, hogy segítsen minket a versenyben” – mondja Laskai Viktor, a SuperStereo alapítója. – “A munka során barátság alakult ki a két zenekar között, és nagyon örültünk, amikor meghívtak minket erre a koncertre. Nekünk ez azért is fontos, mert az első szabadtéri budapesti koncertünk lesz, és a ‘Fedezd fel!?” című új dalunk is itt hangzik el először Budapesten élőben”

Természetesen a Track után sem áll meg az élet Kelemenéknél, hiszen a nyár fele még hátra van.

“Rengeteg iszonyatosan jó koncertünk lesz még idén nyáron, ha egyet ki kellene emelni, akkor nagyon várjuk például a Strand Fesztiválos koncertünket, ahol a II. nagyszínpadon leszünk főműsoridőben, Caro Emerald előtt közvetlenül.” – lelkesedik a frontember.

Elkészült a legújabb Kelemen Kabátban klip, és ezzel a teljes Szívdöglesztő EP képi megjelenítést kapott. Az Áll a Bál nagyon könnyen a nyár slágere lehet. Különlegessége, hogy eredetileg egy női előadónak készült, végül mégis Kelemen Kabátban felvétel lett belőle, így fordulhat elő, hogy Horváth Boldi egyes szám első személyben énekli meg egy lány gondolatait.

“A dal egyrészt a tavaszról, a felnőtté válásról és a szerelemről szól egy fiatal felnőtt lány szemszögéből.” – meséli a frontember. – “Másrészt pedig a ‘félek, de akarom mégis’ tételmondat köré épül, ami minden új dologba kezdéskor aktuális lehet bárki számára.”

A dalhoz készült klipben ezt a fiatal lányt egy titokzatos férfi várja minden nap az iskola előtt, ám a történet sajnos nem érhet boldog véget.

“A klip producere Boros Bence volt, akivel már több klipen dolgoztunk (Nyári dallam, Jártam itt, Téli dallam). Ő hozta össze a stábot és tartotta kézben a gyártást” – mondja Boldi. – “Főszereplőnek mindenképp egy üde bájos lányt szerettünk volna. Körülbelül 50 jelöltet néztünk meg, mire megtaláltuk Natalit, aki tehetséges modell.”

A zenekar sikeres tavaszi turnén van túl, hamarosan pedig nekivágnak a fesztiváloknak. A nyár közepén viszont nagy bulira készülnek Budapesten is.

“Sűrű és vidám nyarunk lesz” – nevet a frontember. – “A Szívdöglesztő turné alatt jól összerázódott a banda, szerencsére a nyáron is sokat játszunk majd, sok helyen. Amire a legjobban készülünk, az pedig a július 15-i nagy nyári Kelemen Kabátban koncert a Barba Negra Trackben. Ezen az estén ott lesz velünk a Superstereo és az Egy Másik Zenekar. Különleges látvánnyal kedveskedünk majd a koncertlátogatóknak.”