Lokál » Programok » Szabadidő » Murcifesztivál

Murcifesztivál

Közhírré tétetik! Ábrahámhegyen nagy nap kerekedik, mivel a faluban Murcifesztivál tartatik! Lesz vigasság, sokadalom, dínomdánom ünnep, mert a szorgos gazdák leszüreteltek! Vár mindenkit akkor a szüreti menet, utána a bálba mindenki elmehet!
Tudtára adatik kicsiknek, nagyoknak, eljöhet mindenki, kit otthon nem hagynak!

“120 éves korig elvárunk mindenkit!”- hirdeti az ábrahámhegyi Murcifesztivál, ahol fúvósok, mazsorettek kisvonat kíséretében ünneplik meg az idei szüreti termést. Kicsiket és nagyokat is várnak egy hamisítatlan falusi vigasságra!


Murcifesztivál és Szüreti felvonulás

Helyszín: Ábrahámhegy, Községi Strand, Művelődési Ház

Az ábrahámhegyi szüreti mulatságon lesz vígasság, sokadalom, dínom-dánom ünnep, hiszen a szorgos gazdák leszüreteltek! Vár mindenkit a szüreti menet majd a bál! A felvonulás a strandról indul majd Sziget utca – vasúti átjáró – Iskola utca – focipálya – Patak utca – Önkormányzat Művelődési Ház útvonalon. A megállókban fergeteges tánccal, és szüreti nótákkal szórakoztatjuk a közönséget.

A szüreti menet délután 13.00 órakor indul!

A strandra visszaérve Vella Zsolt polgármester úr és a jó Lacibetyár köszöntője után a Tördemici Táncosok, Hamar Gyurka, Teca és Marcsa Gólyalábas Perpatvara, Somos Zoltán és Farkas Edina Operett műsora, majd a Batsányi Táncegyüttes következik.

Ezután a szórakozást Magyar Rózsával folytathatják a kedves vendégek!
Na de ezzel még nincs semminek sem vége, hiszen ezután, a Jó Lacibetyárral mulathatnak, majd Lázár Zsolt muzsikájával egészen éjjel 2 óráig.