Lokál » Programok » Koncert » Paloznaki Jazz Piknik

Paloznaki Jazz Piknik

Újabb sztárfellépőt igazolt le a nyár leghangulatosabb Balaton parti rendezvénye. Mivel Mario Biondi koncertje előreláthatatlan, a művész hangszálait érintő műtét miatt elmarad, a Jazz Piknik harmadik napján az utánozhatatlan Earth, Wind & Fire lép színpadra. A chicagoi együttes két generáció szívét is megdobogtatta, mint minden idők legsikeresebb soul-funk- disco zenekara.

2016 a Paloznaki Jazz Piknik jubileumi éve. Az 5. évfordulót egy különleges nulladik nappal nyitjuk: a francia Ludovic Navarre house és nu jazz formációja, a világhírű St Germain ad egész estés koncertet a nagyszínpadon (a nulladik napra külön jegy váltható). Pénteken és szombaton izgalmas nemzetközi és hazai előadókkal készülünk, fellép a brit acid jazz csapat, az Incognito, a soul, a blues és a jazz határterületein egyensúlyozó olasz énekes, Mario Biondi, a Váczi Eszter Quartet, akik egyszer már megtáncoltatták a Jazz Piknik közönségét, a naplementés koncertek “szakértője”, Harcsa Veronika és a BinJip, Csemer Boggie, a Pankastic!, Marge, a Belau, a Kéknyúl Hammond Band, a Szőke Nikoletta Quartet, a Juhász Gábor trió, valamint Jász András és Barátai. A Sáfránkert melletti színpadon pedig fiatal tehetségek zenélnek majd egy vagy kétszemélyes formációkban.


A Homola Pincészet által szervezett fesztivál a nyár egyik leghangulatosabb programja, tavaly már több mint hatezren voltak rá kíváncsiak. Mind a zenei kínálat, mind a közreműködők, mind a gasztronómia tekintetében igazán különleges, minőségi eseményre számíthatnak az ide látogatók. A fesztivál alatt külön buszjárat indul Paloznakról a környező településekre, Füredre, Csopakra, Almádiba és Alsóörsre is, hogy könnyebb legyen a közlekedés és a szállások megközelítése. A piknikhangulatot piknikkosarak, behűtött borok, helyi termelői finomságok (kézműves sajtok és sonkák, fagyi, pálinka) és plédek teszik teljessé. A fesztivál gasztronómiában is a minőséget képviseli, az északi part legfelkapottabb éttermei biztosítják majd a harapnivalókat. A tökéletes zenei élményt kiváló hang- és fénytechnika garantálja.

KEDVEZMÉNYES JEGYELŐVÉTEL 2016. június 19-ig:
St Germain koncertjegy (aug. 4.) 5.900 Ft
Kedvezményes napijegy (aug. 5-6.) 6.900 Ft
2 napos bérlet: 8.900 Ft
3 napos bérlet: 12.900 Ft