Lokál » Programok » Fesztivál » Parti Pezsgés Fesztivál

Parti Pezsgés Fesztivál

Ha nyár, napfény, strand, zene, pezsgés…
…akkor II. Parti Pezsgés Fesztivál!

A boglári Parti Pezsgés onnan kapta a nevét, hogy középpontjába a dél-balatoni borászatok legjobb pezsgőit, gyöngyöző-és habzóborait helyezi.


Balatoni borfesztiválból sok van, de olyan, ahol kifejezetten a buborékos italoké a főszerep, csak egy. A boglári Platán sétányon a BB, a Bujdosó Szőlőbirtok, a Gutman Borpince és a Légli Szőlőbirtok mellett 14 olyan borászat lesz jelen, ami miatt szeretünk a környékbeli pincékbe látogatni. A fesztivált vidám, könnyed programként kell elképzelni: leugrik az ember a partra, aztán marad, mert egy pohár habzót csak meg kéne inni, és amúgy is elkezdődött a SuperStereo koncert. Rajtuk kívül a Party Band és a SoulBlaster szolgáltatja a fesztiválzenét.

Idén is szakítunk a hagyományokkal és könnyed, fiatalos, vidám, napfényes, strandos balatoni fesztiválhangulatra kapcsolunk, amiről a neves fellépők, na és a lényeg: a dél-balatoni borászatok legjobb borai és pezsgői gondoskodnak. Mert ugye a pezsgők, a gyöngyöző- és habzóborok, na és a rozék a nyár nélkülözhetetlen kellékei.

Hisz ott a helyed a háromnapos Parti Pezsgés Fesztiválon, a Balaton-parton, a balatonboglári Platán sétányon.
Napközben napozhatsz a strandon vagy részt vehetsz a programokon és játékokban, este pedig önfeledt szórakozás és szuper koncertek várnak rád.

Borászatok:

BB
Bujdosó Szőlőbirtok
Buzás Szőlőbirtok
Garamvári Szőlőbirtok
Gutman Borpince
Hujber Pince
Ikon Borászat
Kalász Pince
Katona Borház
Koltai Pincészet
Konyári Pince
Kristinus Borbirtok
Légli Szőlőbirtok
Miklós Pince
Országh Pince
Pócz Pincészet
Rádpuszta Szőlőbirtok
Szentpály Pincészet
Várszegi Pince