Lokál » Programok » Koncert » Programok a Csiliben

Programok a Csiliben

VI.24. 17.30 – Basic step aerobik lépésről lépésre a jó közérzetért. Alap step minden korosztálynak. Kezdőknek is könnyen elsajátítható gyakorlatok.
Vezeti: Horváthné Rabóczki Mónika.

VI. 25. 15 óra – A többszörös nemzetközi díjas La Stella énekstúdió – ahol musical és popzenei csoportokban folyik az oktatás – évadzáró gálaműsora.


VI.28.18.30 – A gerinc egészségének megőrzéséhez nyújt hatékony segítséget a gerincjóga, amely a hatha jóga kifejezetten a gerincre, a hátizmokra ható gyakorlataival elősegíti a helyes testtartás kialakítását, megszünteti a hát fájdalmait, megelőzi a gerinc betegségeit, elváltozásait, nyújtja, növeli rugalmasságát és hatékonyan korrigálja a már kialakult, kisebb elváltozásokat. Információ és jelentkezés: K.Szalay Zizi jógaoktató (+36202369337)

VI. 29. 18 óra – A Sétahajó Bulizenekar tagjai több évtizedes hazai és nemzetközi rutinnal rendelkeznek. Zenéltek kastélyokban, szállodákban, hajókon, éttermekben, panziókban, céges és magánpartikon, valamint számos esküvőn. A fellépések során a saját dalaikon kívül hazai és világ slágerek szólalnak meg. A Társaságkedvelők klubjában ismét a  Sétahajó Bulizenekar zenél. Belépő 800 forint.