Lokál » Programok » Kiállítás » Programok a Kondor Béla Közösségi Házban

Programok a Kondor Béla Közösségi Házban

VI. 26. 15 óra – A Nyugdíjas Táncklub csaknem heti rendszerességgel várja a táncolni vágyókat a Kondor Béla Közösségi Házban. Töltse a vasárnap délutánt kellemes hangulatban, élőzene mellett! Csatlakozni előzetes bejelentkezés után lehet, melyet a klubvezetőnél, Márkus Sándornál tehetnek meg a klubnap időpontjában, a helyszínen.

VI. 27. 10 óra – Az “Interaktív állatsarok” 4-12 éves korú gyermekek részére összeállított foglalkozás, amelyet Maros Mónika zoopedagógus vezet. Az állatokkal való személyes találkozás, ismeretterjesztő képek és térképek valamint kreatív kézműves tevékenységek segítségével fedezhetik fel a gyermekek a világ különféle egzotikus kis állatait, beszélgetnek a felelős állattartásról, állat- és természetvédelemről. A foglalkozásokra naponta 10-13 óráig várják az érdeklődő gyerekeket. Részvételi díj 4000 forint hetente.


VI. 28. 17 óra – Művészeti Tárló Közhasznú Egyesület idei kiállítását június 28-tól július 10-ig tekinthetik meg az érdeklődők a Kondor Béla Közösségi Házban. A kiállítás megnyitó ünnepségére június 28-án, kedden 17 órakor várják a rokonokat, barátokat, ismerősöket és minden művészetpártolót. A rendezvény háziasszonya: Gombai-Nagy Károlyné. A kiállítást megnyitja Rosta Erzsi, grafikus, festő. Közreműködik  Semes-Bogya Eszter faszobrász, dalénekes.