Lokál » Programok » Koncert » S.U.N. Festival

S.U.N. Festival

Csobánkapuszta gyönyörű természeti táj Nógrád megyében. Itt rendezik meg negyedik alkalommal, 2016. július 18-24 között a Solar United Natives (S.U.N.) fesztivált. 2013-ban tízezer ember gyűlt össze a fesztiválon a világ minden tájáról, hogy egy időre elfeledkezzen mindenről, ami csúnya és gonosz, és pszichedelikus zenékkel ünnepelje a nap korongját. Az idén sem lesz másként. Az ide érkezők sajátos életszemlélet szerint igyekeznek élni, amiben nem kevés szerepet kapnak a távol-keleti tanok, a környezettudatosság és önmegismerés. A hippikommunák és a régi Ozora hangulatát idéző fesztivál remek relaxációt nyújt mindenkinek, aki a Cserhát felé veszi az irányt.

Ez nem csak egy fesztivál, ahol random emberek összegyűlnek, hanem egy igazi közösségi életet teremtő együttlét, ami közös értékeken és közös gondolkodásmódon alapszik. Ha környezettudatos, harmóniával és goa zenével teli nyaralásra vágysz, akkor ezt a fesztivált neked teremtették.


A naphosszat tartó goa zene mellett a ‘zöld életmód’ is nagyon fontos szerepet játszik, bio ételek, környezetvédelem, újrahasznosítás, ezek mind ugyanolyan fontos elemei a fesztiválnak, mint a zene.

A Goa kultúráról


A goa kultúra gyökereit a ’60-as évek vége felé, az India dél-keleti partján található Goa-partvidéken találhatjuk. Abban az időben világutazó hippik, kalandkeresők, rocksztárok lepték el ezt a páratlan szépségű tengerpartot, akik az amerikai hippi mozgalom kifulladása után itt próbálták megtalálni az elveszett szabadságot.

Fellépők:

AES DANA, AKASHA EXPERIENCE, ALEXSOPH ALWOODS, AMANI, ANOEBIS, ARHETIP, BOOM SHANKAR, ASTROPILOT, AUM, CHACRUNA, CESAR,MIMESIS, COSMIC DIMENSION, CYGNA, DAPEACE, DENSE, DESERT DWELLERS, DIRTY HIPPY, DOPPLER SHIFT, DUOTEKK, ELECTRIC UNIVERSE, EMOK, EVIL OIL MAN, GMO VS DENSE, IMAGINARIUM, IMBA, ISH, DUB, ITAL, JOHN ’00’ FLEMING, KALYA SCINTILLA, KORY, LAND, SWITCHER, LATAM, LOGICAL ELEMENTS, LOW END, LUPIN, MARTIN VICE, MASTER MINDED, MERKABA, MERLIN, MICASPHERE, MINDWAVE, NEBULA MELTDOWN, OCELOT, OCTAPULSE, ODIOLAB, PHAXE, PION, POWER SOURCE, PSYMON, PROTONICA, QUANTA, RADZY, RIKKI ROKKIT, RYANOSAURUS, SALTAUX, SCANN-TEC, SHIDAPU, SIGIL, SKIZOLOGIC, SNAG THE SUNSHEPHERD, SOLAR KID, SONIC ENTITY, SOUL SEEKER, STATIC MOVEMENT, SUBLIMINAL CODES, TB BASSLINE, TERRA NINE, THAL, THE KEY, TOR.MA IN ,DUB, TREAVOR MOONTRIBE, TRIBONE, TRISTATE, TROPICAL BLEYAGE, TRY2FLY, VERTEX. WHITEBEAR, ZYCE