Lokál » Programok » Sport » Tanfolyamok a Rózsa Művelődési Házban

Tanfolyamok a Rózsa Művelődési Házban

Zumba

A Zumba kitalálója egy Beto Perez nevű aerobik és latintánc oktató, aki a tradicionális salsa, merengue és cumbia slágerek segítségével forradalmasította a fitneszt. A történet szerint Beto az egyik fitneszórájára nagyon sietett, amikor otthon felejtette az órára szánt zenéket. Az órát így az általa kedvelt zeneszámokkal tartotta meg, amelyek között többnyire a tradicionális latin salsa és a merengue volt. Az óra után többen odamentek hozzá azzal, hogy máskor is szeretnének hasonló órát. A Rózsában minden kedden és csütörtök 18 és 19 óra között tartanak zumba órát. A belépő 700 forint.


Női zsírégető torna

A zsírégető torna egy könnyű vagy közepesen nehéz aerobic edzést jelöl, mely során, az aerobic-kal ellentétben az ugráló gyakorlatok helyett lépkedés van, nem koreografált, könnyen követhető. Nem az erőt megfeszítő, hanem a folyamatos mozgás a hangsúlyos. A zsírégető torna javítja a keringési rendszert, az oxigénfelvevő képességet, az immunrendszert és az izületek állapotát. A zsírégető torna mozgásformája úgy lett kialakítva, hogy könnyen követhető legyen és ne terhelje túlzottan az izomzatot. Az izmok természetesen lassan, de biztosan erősödnek, de a zsírégető torna során nem az intenzitás, sokkal inkább a rendszeresség a lényeges. Minden kedden és csütörtökön 19 óra és 20.30 között.


Etka jóga

Önbizalmat és biztonságot adó erőgyűjtő módszer. Vezeti B. Sulák Ágnes akkreditált Etka Erőgyűjtó Módszer oktató Minden héten kétszer, kedden és csütörtökön 15 és 16 óra között.

New Dance World táncoktatás

Modern táncok iskolája. A tanfolyamon elsajátíthatják a jelentkezők a modern táncok alapjait, különböző stílusokat, koreográfiát. Órák minden héten négyszer: hétfőn és szerdán 16 és 22 óra között, a kezdőknek kedden és csütörtökön 17 és 18 óra között. Információ és jelentkezés: 0630/203-15-16, 06/20-214-4658 info@newdanceworld.hu