EUR: 321,59 Ft
CHF: 282,55 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Extra

Eladó Michael Jackson birtoka

Százmillió dollárért (28 milliárd forintért) kínálják eladásra Michael Jackson kaliforniai Neverland birtokát – értesült a Wall Street Journal.

A Santa Ynez Valleyben fekvő több mint ezer hektáros ranchon két tó és vasútállomás is van, valamint hathálószobás ház és 50 férőhelyes moziterem. Az ingatlan sorsa Jackson halála, 2009 óta bizonytalan.


A sztár eredetileg 19,5 millió dollárért vásárolta a birtokot 1988-ban és a Pán Péter történet nyomán nevezte le Neverlandnek, Sohaországnak. A ranchon állatkertet és egy kis vidámparkot is berendezett, ám ezeket halála után elköltöztették.

A birtokot terhelő, több mint húszmillió dolláros adósság kifizetése fejében 2008-ban a Colony Capital LLC vette át Jacksontól az ingatlant. Az énekes halála után elterjedtek olyan hírek, hogy Neverlandet Elvis Gracelandjéhez hasonló zarándokhellyé változtatják, de közben a Colony Capital csöndben rendbe hozatta a Los Angelestől 240 kilométerre elhelyezkedő birtokot.

Jacksont 2005-ben azzal vádolták meg, hogy a ranchon gyermekeket molesztált, ezután már nem utazott le a birtokra.  A Colony Capital szóvivője nem kívánta kommentálni az eladásról szóló hírt.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Véget ért a hónapok óta tartó kemény küzdelem a TV2 Exatlon Hungaryben. A győztes, Huszti Kata kemény heteken van túl, egyszer már kiesett a versenyből, a sorsnak köszönhetően azonban ő vihette haza a 20 milliós főnyereményt, amit lakásfelújításra, esküvőre és utazásra költ majd.

  • Dér Henit kitagadta az édesapja

    Dér Henit kitagadta az édesapja

    Dér Henit édesapja fiúnak várta, ezt pedig éreztette is vele. Az énekesnő egész életében szeretett volna neki megfelelni, de minden igyekezete ellenére apja kitagadta mikor jelentkezett a Megasztárba.