EUR: 350,68 Ft
CHF: 331,46 Ft
2020. május 25., hétfő
Orbán

Egyéb

Horoszkóp

2019.08.01.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Jason Momoa


Az amerikain színész a héten ünnepli 40. születésnapját. 1999-ben megnyert egy hawaii modell versenyt. 11 évvel idősebb feleségétől 2 kislánya született. Tengerbiológusszakon végzett.

KOS (III. 21. – IV. 20.)


Kisebb összeggel növelheti megtakarítását, valószínűleg egy kölcsönt kap vissza, amiről egyébként már le is mondott. Párja nem hiszi egy fontos állítását.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Családi kupaktanács lehet esedékes. Problémákat oldhatnak meg, jövőbeli terveket jelölhetnek ki. Gyermeke szívét nyomja valami, amit végre megoszt Önnel.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Kevés ideje jutott kikapcsolódásra, de ezt végre pótolhatja, talán elutazik egy távolban élő rokonához, akit már régen nem látott. Színe a mustársárga.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Fontos szerephez juthat az önkifejezés, ami a mozgásban tud kiteljesedni. Egyik este menjen el barátjával szórakozni, táncoljon, érezze jól magát!

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Nem csak a lelki, a fizikai egészség is fontos, ezért szánjon időt a mindennapos sportolásra, ez lehet akár egy egyszerű séta hazafelé. Mondjon le a káros szenvedélyről.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Sokáig fogja emlegetni a héten szerzett élményeket. Párkapcsolata fordulóhoz érkezett, az elkötelezettségüket hivatalos formába szeretnék önteni, aminek születi nagyon örülnek.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Szeretné felhívni felettese figyelmét Önmagára, amit szorgalmas munkavégzéssel tehet meg. Egy üzleti megállapodást köthet, legyen körültekintő a körülményekkel.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Hangulatát lelombozhatja pesszimista ismerőse, borús kedve egész héten megmaradhat, ha nem határozza el magát, hogy kilép az illető hatása alól.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Fontos döntésre juthat a héten, ami meghatározza anyagi helyzetét ebben az évben, ez a fix bevételeit fogja érinteni, ami munkahelyváltozást jelez.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Zavaró körülményeken lehet úrrá, amivel bezsebeli valakinek a csodálatát. Az illető titkon rajongva szereti, félénksége akadályozza érzései kimutatásában.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Az álmaiból olvasva megoldást találhat egy problémára, amit a munkahelyén alkalmazva megvalósíthat. A megérzéseit mindenképpen kövesse!

HALAK (II. 20. – III. 20.)

A kritikán ne sértődjön meg, nem a személyének szól, ez inkább egy másik kollegája munkavégzését illeti. Dolgozzon a szokásos hatékonysággal.

 

2019.08.08.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Michelisz Norbert

A többszörös túraautó-világbajnoki futamgyőztes autóversenyző a héten ünnepli 35. születésnapját. Folyékonyan beszél németül és angolul. Végzett közgazdász. Két gyermeke született adójogászként dolgozó feleségétől.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Kétségek gyötrik szerelmével kapcsolatban. Nagyon szeretne hosszú távon együtt maradni vele. Nem kell folyton következtetni és túlaggódni, most rossz a megérzése.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Figyelemreméltóan alkalmazkodik egy megváltozott helyzetben, a terve racionális, tartsa magát hozzá, így hamarosan sok pénzhez fog jutni.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Küzdeni nagyon tud azokért a célokért, amiket fontosnak érez, nehézségek lesznek, de bátran szembenéz ezekkel. A vakmerőség alapossággal fog párosulni.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Koncentráljon vágyaira, mi az, amit el szeretne érni, mitől lenne igazán boldog. Lehetőségek jönnek szembe, amiket nem használ ki. Képezze magát szakmai téren.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Jelentős változások ijesztik meg, bár alapvetően elégedett, mégis fél, kimondhatóan oktalanul. Szakmai tapasztalatát próbálja meg kamatoztatni.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Pénzügyi helyzetének stabilizálásán sokat gondolkodik. A hozzáállásával nincs gond, praktikusan és racionálisan gondolkodik, ami már fél siker.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Munkahelyi sikere azon múlik, mennyire kedvelik, mennyire jól adja el magát. Igyekezzen a magasabb beosztásúakkal jó viszonyt ápolni, legyen barátságos.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Adja fel a nem reális ötletet, kár további energiát ölni bele. Valakivel a munkahelyén bizalmas viszonyt ápol, sok információt oszt meg magánéletéről, ami helytelen.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Gondolatban ismeretlen vizekre evez, erősnek és tettre késznek érzi magát, hódít, a valóságban sokszor megbújik valakinek a háta mögött és kivárja az események alakulását.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Ne engedje kényelmi vágyát győzedelmeskedni, amikor egy egészségügyi panasztól akar éppen megszabadulni. Ha mozogni kell, mozogjon, ha diétázni, hát diétázzon!

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Túlzásokra lesz hajlamos, mert nem veszi észre a környezete jelzéseit, nem érzi meddig mehet el. Feszült, így jobb, ha behúzza a kéziféket, lassítson!

HALAK (II. 20. – III. 20.)

 

2019.08.15.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Joe Jonas

Az amerikai énekes a héten ünnepli 30. születésnapját. 8 évig két testévérével énekelt egy közös zenekarban. 2016. óta Sophie Turner a párja, akivel idén hivatalosan is összeházasodtak.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Unja már munkatársa ellenségeskedését, szeretne nyugodt környezetben dolgozni. Álljon a sarkára és tudassa az illetővel mennyire nem tetszik a viselkedése.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Lehullhat egy titokról a lepel! Állásajánlatot kaphat, ami elsőre meglepi, másodjára erősen elgondolkozik az elfogadásáról, hiszen havonta sokkal többet kereshet.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

A rutin uralja a hetet, egyik kollegája helytelen dologra veheti rá, túl könnyen befolyásolható. Ne engedje át az irányítást, a saját dolgairól Ön döntsön!

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Kimerültsége tetőfokára hág, nincs kedve a munkahelyén tölteni idejét, beteget jelenthet és otthoni semmittevéssel mulatja idejét. Egy új szerelem van kibontakozóban.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Sokat álmodozik, aminek hatása, hogy lesz olyan pillanat, aminek valóságát mérlegelni kell. A kötelességek nyomasztják, pedig az otthoni helyzetet rendbe kell tenni.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Az utolsó pillanatban felmerülhet egy vakáció ötlete, amire gyorsan ráveszi családját is. A hét a felkészülés és a vásárlás jegyében telik. Színe az aranysárga.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Kedvesét őszinteséggel és egy jövőbeli ígérettel teheti a legboldogabbá, de házasságról tényleg csak akkor beszéljen, ha komolyan is gondolja.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Elismerésre vágyik, de ahhoz teljesíteni kell. Irigyel valakit, aki Ön szerint egyfolytában sikerben fürdőzik. Lássa meg, ez az illető a szabadidejét is munkával tölti.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Feladatát végezze a teljes felelősség tudatában, akkor alaposabban dolgozik, csökkentve a hibalehetőséget. Nagyon vágyik egy magasabb pozícióra a munkahelyén.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Nem boldogul egy fontos magánéleti kérdésben. Ossza meg egy közeli barátjával a baját, aki jó tanáccsal szolgálhat, hiszen kívülállóként reálisabban szemléli a történetet.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Nehezen kezeli a megtudott tényeket, pedig realista világlátással rendelkezik. Szerelmi élete egyre bonyolultabb, szeretne megállapodni, de a körülmények ezt nem teszik lehetővé.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Felmondhat az a kollega, akivel nem volt jóban, az öröm nem tart sokáig, hiszen a munkáját az Ön nyakába akarják sózni. Keményen kiáll végre az érdekei mellett.

 

2019.08.22.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Verrasztó Dávid

A kétszeres világbajnoki ezüstérmes, háromszoros Európa-bajnok úszó a héten ünnepli 31. születésnapját. Szülei és húga is úszók. 2018-ban szakács iskolát végzett, vizsgafeladatként palóclevest és túrós palacsintát készített.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Egy váratlan helyzetben meghatódhat, az érzései belül orkánként hullámoznak, a kívülálló mégsem vesz észre ebből semmit, olyan mértékű az önuralma.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

A munkában nem feledkezhet meg szakmai hiányosságairól, amik könnyen megbosszulhatják magukat és a végeredményt lerontják. Iratkozzon be egy továbbképzésre.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

A hónap legizgalmasabb hete várja, élmények érik egymásutánban. Idősebb szüleiről ne feledkezzen meg, hétvégén szakítson időt meglátogatásukra.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Rossz kedvére nem lesz gyógyír a társaság, hiába erőlteti, gondolatait nem tudja elterelni arról, ami ennyire emészti. Rendezni kell azt a helyzetet, ami nem hagyja nyugodni.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Nem kell feltenni kérdéseket, a válaszokat önként megadják azok a személyek, akik az információ birtokában vannak, ezzel persze mindenki dolgát megkönnyítik, főként az Önét.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

A csillagok kellemetlen meglepetést jeleznek, nem lehet rá felkészülni, csupán átélni. A kisujja köré csavarja kiszemeltjét, hódítása nagyon boldoggá teszi.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Megtalálhat egy elveszettnek hitt tárgyat, ami nagy örömet okoz. Ingatlan vásárlás lehet aktuális, a jogi ügyekben kérjen szakmai segítséget.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Szeretne részt venni egy programon, de valaki kiterjeszti Önre befolyását, így valószínűleg lemondja. Bizonytalankodása önbizalmának visszaesésében keresendő.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Örömmel tölti el egy régi baráttal való kapcsolatfelvétel, jól esik egy kis nosztalgiázás a régi időkről. Munkában most meglehetősen maximalista a hozzáállása.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Kedvese meglepi amikor elkezd házasságról beszélni, derült égből éri a villámcsapás, hogy bizony már itt tartanak. Ha igazán szerelmes nincs oka ijedtségre!

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Nem érinti kellemetlenül amikor minden nap korábban kell kelni, ha ezt megfelelően honorálja munkahelye. Párjával most nincsenek egy véleményen.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Elégedetlen pár barátjával, nem keresik Önt túl gyakran, elege van abból, hogy a kapcsolattartás mindig csak egy személyen múljon, konkrétan saját magán.

 

2019.08.29.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Vincze Ottó

A visszavonult válogatott labdarúgó a mai napon ünnepli 45. születésnapját. Van egy 19 éves fia, aki szintén futbalista. Görbicz Anita, a világklasszis kézilabdázó a felesége, egy kisfiúk született, akit Boldizsárnak hívnak.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Ne hangoztassa egyfolytában mi nem tetszik a munkahelyén, különben egy idő után az ajtón kívülre kerülhet. Fejlessze alkalmazkodókészségét!

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Kiváló alkalom kínálkozik egy családi összejövetel megszervezésére, amibe a távoli rokonok is beletartoznak. Megcsillogtathatja gasztronómiai tudását.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Megfigyelhető, ha beletemetkezik a munkába és eléri a kitűzött teljesítményt, jobb lesz a kedve. A problémája hamarosan megoldódik, ne keseregjen ezen a sokat.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Szívére veheti egy ismerős kritikáját, amit jobb lenne nem hangoztatni, mert hamarosan egy szívességet kell kérni tőle. Biztos nincs igaza ennek a személynek?

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Erőltet valamit, amiről rövid időn belül kiderülhet, időpazarlás. Olyan dolgokkal foglalkozzon, amiben biztosan képes sikert elérni. A várt csoda be fog következni.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Nagyon elfoglalt, feladatainak soha nem ér végére. A munkájának egy részét szervezze ki hatásköréből, tegyen erre javaslatot felettesénél beosztottként dolgozva.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Kiváló munkavégzés jellemzi, a határidőket nagyon tartja, ezzel versenytársait mindig megelőzi. Szerelmével megfáradt kapcsolata, kevés időt töltenek együtt.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

A megjelenésére mindig ügyel, amikor randevúra készül, most azonban túlkészülhet az új ruhák vásárlásával és az új extravagáns frizura készíttetésével. Sok lehet!

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Anyagi helyzete nem nevezhető jónak, talán még önsajnálatba is süllyed emiatt. A következtetés egyszerű, rosszul bánik a pénzzel, nagyok a kiadásai.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

A munkával sokkal hamarabb végez, amikor lendületből végzi. Vannak dolgok, amikhez most nem lesz kedve, de kötelességérzete segíti ezek letudását.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Szeretne valakivel baráti viszonyba kerülni, az illető nem fogadja pozitívan ezt a közeledést, csak munkatársként néz Önre. Hívja fel azt a barátot, akivel pár éve összeveszett.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Előtérbe kerülhet a szervezettség, mivel mindenfele kapkod, nagy az összevisszaság. Ne hajtsa fizikálisan túl magát, könnyen eshet így betegségbe.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Elektromos autógyár Ózdon?

    Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

  • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.