EUR: 310,86 Ft
CHF: 259,50 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb

Horoszkóp

2018.04.05.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Bródy János


Az énekes, zeneszerző a héten ünnepli 72. születésnapját. Érettségi után az Illés együttes tagja lett, 10 évvel később a Fonográf zenekar alapítói között volt. Körülbelül 800 dal szövegét és 200 dal zenéjét szerezte.

KOS (III. 21. – IV. 20.)


A magában érzett plusz energiát fordítsa lelki megújulásra, akár egy rossz beidegződést is megszűntethet. Váltson életformát egy egészségesebb jövő érdekében.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Adjon több időt mindennek! Ne út közben egyen, miközben a mobilját nyomkodja, üljön le egy asztalhoz és élvezze ki az ízeket. Legyen ráérős, mondhatni komótos.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Egy munkahelyi ügyet igyekezzen úgy alakítani, hogy mindenkinek jó legyen. A saját érdekeit erőteljesebben kell képviselni, fizetésemelést is kérhet.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Érdemes újba kezdeni, ha végre befejezett valamit. Stratégiát dolgozhat ki a jövőbe tekintve, aminek központi eleme a másokkal való együttműködés lehet.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Komoly erőfeszítéseket kell tennie, ha egzisztenciálisan biztonságban akarja tudni családját. Érdekes lehetőség kínálkozhat szakmai téren. Színe az ezüstszürke.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Nem szívbajos, amikor pénzről van szó. Tudja mennyit ér a munkája, meg is kéri az árát. Egy barátja tanácsát kérheti, hogyan juthatna több pénzhez, ossza meg vele tapasztalatait.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Szoktassa magát rendre, amikor már semmit sem talál az asztalán. Trehánysága orvosolható, csupán akarat kell hozzá. Tanulásra adhatja fejét.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Legyen visszafogottabb a költéseket illetően, tudatosan mondjon nemet a felesleges dolgokra, amik rövid időre okoznak örömet. Csökken a munkahelyi nyomás.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Szembenéz egy problémával, ami anyagilag érinti. A konkrét lépésnek nincs itt az ideje, a tervezésnek annál inkább. Ne szégyelljen segítséget kérni családjától.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Egy döntést már régóta meghozhatott volna, de bátorság híján volt, most az élet kikényszerítheti, hogy meglépje. Az otthoni helyzet is a döntést sürgeti.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Átrendezheti otthonát, vagy új berendezési tárgyat vásárolhat. Időnként újításra van szüksége, hogy érezze, halad valamerre, gyarapszik ingóságok formájában.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Kezébe veheti az irányítást, amikor egy kihívással találkozik. Akaraterővel hegyeket is megmozgathat. Vigyázzon, ne hamarkodjon el semmit!

2018.04.12.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Andy Garcia

A Kubában született amerikai színész a héten ünnepli 62. születésnapját. Öt éves volt, amikor családjával Miamiba költözött. Római katolikusként nevelkedett. 4 gyermeke van.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Szerelmi élete komoly változás előtt áll, ami lassan zajlik, ezért türelemre intik a csillagok. Munkájában motiválva érzi magát, teljesíteni akar.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Pénzkeresésre is használhatná zseniális ötleteit! Ön az a szerencsés személy, aki szórakozva képes pénzt keresni. Hasonló habitusú személlyel ismerkedhet meg.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Inkább nyugalomra vágyik, mint pezsgésre, ezért munka végeztével térjen haza. Ha kapott meghívást, azt inkább mondja le, aludja ki magát.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Gyakorlati tennivalói akadnak, lehet, munkaidőn túl is dolgoznia kell. Szeretne leadni pár kilót, de ehhez ne csodafogyókúrát keressen, inkább kezdjen sportolni.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Kerülendőek az eltúlzott reakciók és a heves megnyilvánulások. Egy eszmecserében a józan érveket sorakoztassa fel, az érzelmeit ne keverje bele.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Egy üzleti ajánlatot vehet fontolóra. Emlékezzen a régebben elkövetett hibára és tanuljon belőle! Bizalmas híreket oszthat meg önnel egy rokona.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Kihívások követik egymást, amivel az elkövetkezendő éveket anyagilag stabilizálhatja. Biztonságra törekedjen, a kockázatos ügyleteket kerülje.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Megértheti, mi gátolta eddig a párjával való harmonikus kapcsolat fenntartásában. Mélyen megérinti a felismerés, változtatni szeretne, ami által a jövő szebb lehet.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Szeretne kibújni egy nehéz szituációból, pedig ha vállalja, akkor megerősítheti önbizalmát és megértheti, az akadályokat legyőzheti. Színe a meggypiros.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

A karrierje lehet a tét! Döntse el végre, merre tart, mit szeretne elérni és ahhoz mit kell tenni. Válassza a tanulást, legyen döntése mellett kitartó és következetes.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Próbáljon meg szerettei szemével látni egy helyzetet, amiben eddig nagyon határozott véleményt képviselt. Kompromisszumkésznek kell lennie!

HALAK (II. 20. – III. 20.)

A legtöbbször már az első akadály kedvét szegi és visszavonulót fúj. Ezzel a hozzáállással nem fog értelmet adni napjainak, élete minősége a tét!

2018.04.19.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Huszti Szabolcs

A magyar labdarúgó a héten ünnepli 35. születésnapját. 12 külföldön töltött év után 2018. január 11-től a Videoton Klub játékosa. Házas, két gyermeke van.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Megnőhet kreativitása, művészetek iránti hajlama erősödhet. A hét alkalmas egy rövidebb utazásra, de akár belekezdhet egy tanfolyamba is.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

A problémák gyökerét keresse, ha meg akar oldani valamit. Módosíthat egy irányvonalon, ami vagy kapcsolatait, vagy pénzügyeit érinti. Gyermeke problémával küzd.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Egy elvégzett feladat sikere a fizetésében is megmutatkozik. Kalandvágyó természetének jót tenne egy utazás, a környezetváltozás új energiákkal töltené fel.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Barátságos természete miatt sokan kedvelik a társaságban. Kiváló beszélgetőpartner. Adjon jobban külső megjelenésére, ha valakit szeretne levenni a lábáról.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Minden esélye megvan a sikerre, ha sikerül visszafognia heves vérmérsékletét. Nyugtalan kedélyállapotát felváltják a magabiztos napok. Színe a napsárga.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Kemény lesz, mint szokott, amit a körülmények meg is követelnek. Munkahelyén biztatóak a kilátások, vállalja el az új megbízatást, ez sikerének záloga.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Munkahelyi kapcsolatból románc születhet, ezzel izgalmassá téve minden egyes napot. A szabályokat tartsa be, de szüksége lehet improvizációs képességére.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

A felesleges idegeskedést elkerülheti, amikor szakember tanácsát kéri. Otthoni feladatait ne hanyagolja el, főként, ha vendégsereget vár. Készüljön finom ételekkel.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Megvalósíthatja egy elképzelését, ha irányítása alatt képes tartani életét. Szerencsés csillagállásnak köszönhetően nem kell megfeszítenie magát a sikerért.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Munkahelyén brillírozhat, megmutathatja kiválóságát. Felettese felfigyelhet önre, kollegái csodálják és értékelik szakmai tudását. Gyümölcse a meggy.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Görbe tükröt mutathat valaki a munkahelyén, amit nem szívesen fogad, de utána végiggondolja a hallottakat. A mögöttes üzenetre koncentráljon.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Ne legyen túlontúl büszke, különben fontos tanításokból marad ki. Párjával kicsinyes vitákba bonyolódhat, amiből nem tud győztesen kikerülni.

2018.04.26.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Al Pacino

Az Oscar-díjas amerikai színész a héten ünnepli 78. születésnapját. Ismertségét a Keresztapa című filmmel szerezte. Három gyermeke van az örök agglegénynek.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

A kisebb betegségeket tudatossággal képes lehet megszűntetni. Beszélni szeretne az érzéseiről, de nehezen fejezi ki a lényeget, így megbánthatja kedvesét.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Nem szereti, ha megmondják, mit csináljon, azt szeretné, ha egyszerűen meghallgatnák és kiönthetné a szívét. Ne pletykálkodjon közeli munkatársairól.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Sérelmeit szeretné kibeszélni magából, a legszívesebben mindenkinek csak erről beszélne. Vezesse le a feszültségét, de kerülje a látványos érzelem kinyilatkoztatást.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Tervezze el, mennyit vállal a jelenlegi munkából, átgondolt döntést hozzon. Türelemmel és kemény munkával képes lesz a kialakult helyzetből a legjobbat kihozni.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Ne hagyja kihozni magát a béketűrésből, amikor pénzről van szó. Nyugodt természettel meggyőző ereje hatásosabb. Életmódjában eszközölhet változtatást.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Álláskeresőként legyen nyitottabb, ne állítson fel korlátokat, hagyja a lehetőségeket kibontakozni. Vállalkozóként elemezze a kockázatot.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

A fizetése kiugróan jó lehet, de a költségei sem alacsonyak, így pedig képtelen tartalékot képezni. Az események felgyorsulhatnak, ezért bölcsen cselekedjen.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Szerelmi életében komoly változás várható, kiderülhet, párja nem az a személy, akinek eddig hitte. Családjától segítségre számíthat, ha szakításra kerülne sor.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Egyedülállóként felpezsdülhet szerelmi élete, akár könnyed kalandba is bocsátkozhat. Munkahelyén összeomlás várható, amely végül nagyon pozitívan zárul.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Gondosan, kitartóan foglalkozott valamivel, ami végre termést hozhat. Az óvatlanság kerülendő, főként a baráti jó tanácsokat hagyja figyelmen kívül.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Nem beszél félre, ezért keménynek hiszik embertársai, pedig szíve rendkívül érző. Munkahelyén végre tudja kamatoztatni egyenességét.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Régi bajokkal nézhet szembe, amiket eddig elódázott. A friss felismerésekre lehetőségként tekintsen, így a fájdalmat minimalizálni tudja. Színe a tengerkék.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek