EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb

Horoszkóp

2018.06.07.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Márta Alex- ByeAlex


A zenész, dalszövegíró a héten ünnepli 34. születésnapját. 2013-ben képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon a Kedvesem című dallal. Kedvenc étele a sushi.

KOS (III. 21. – IV. 20.)


Anyagilag megerősödhet, amely remek alkalmat kínál egy terve megvalósításához. Vállalhat nagyobb kockázatot, de ne hallgasson másra. Színe a törtfehér.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Számos kihívást tudhat maga mögött, de a java csak most jön. Saját határait ismeri fel erejével egyetemben. Ássa meg az alapokat, a jövő szépen körvonalazódik!

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Váratlanul toppanhat a szerelem az életébe, ami nem múló románc, hanem életre szóló kapcsolat. Ne hagyjon ki egy programot sem a héten, amire meghívást kapott.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Ha állást keres, az első az önmagába vetett hit megerősítése kell legyen. A szaktudásában bízhat, de a lehetőségeket kitartóbban keresse. Színe a narancssárga.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Kedvese érzékenyebb korszakát éli, pedig kívülről nem is látszik. Közeledésben váltson finom üzemmódra, főként, ha meggyőzni szeretné az igazáról.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Elmerülhet az élet élvezeteiben, ami a végén nem is teszi boldoggá. A határokat ne lépje túl, élvezze az életet a normális kereteken belül. Rokoni kapcsolat rendeződhet.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

A rengeteg munka az idegeit megfeszíti. Stresszes élete, egészségére hatással lehet, szakítson időt pihenésre, szabadságra. Kiránduljon a természetben családjával.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Lelkesedése alábbhagy a nagyfokú terhelés után. Kisebb időintervallumokban tevékenykedjen, akkor nem fog elfogyni a kitartása.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Szerelmi életében fordulatra számíthat, ami pozitív irányultságú. Megújulás, elköteleződés, házasság is lehetséges. Szellemi kihívásra vágyik.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Nem kockáztat, inkább biztonsági játékos. Tapasztaltabb munkatársa nem biztos, hogy jó tanáccsal szolgál, bár az összefogás elkerülhetetlen.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Anyagi helyzete rendben van, gondolkodjon el, mibe fektesse megtakarítását. Érdemes lenne tudását gyarapítani, annál jobb befektetést, nem fog találni.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Sokszor úgy érzi, nem bírja tovább, ezért feladja, hagyja sodródni magát az eseményekkel. Amíg az irányítást nem veszi kézbe, ne számítson pozitív fejleményre.

 

2018.06.14.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Fenyő Iván

A Budapesten született színész a héten ünnepli 39. születésnapját. Eredetileg orvosnak készült. Szabadidejében szívesen túrázik és fut. 2015-ben Észlelések címmel jelent meg könyve.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Elfáradhatott, mert teljesítménykényszert vetít magára, ami fizikálisan, de testileg is elszívja energiáját. Adjon időt pihenésre testének, lelkének egyaránt.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Munkatársaival nem mindig toleráns, nem érti meg, miért nem képesek mások az ön teljesítményére. Állásajánlatot kaphat, amin elgondolkozik.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Rosszkedvű ébredés után érdemes átgondolni életcéljait, miért küzd minden nap, mit tesz meg azokért. Nem jár önmaga kedvében, ami boldogságát hátráltatja.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Egy csalódás után visszahúzódóbbá válhatott, ezt engedje el. Barátságos magatartása legyen az előtérben, mosolyogjon többet és meglátja pozitív szemmel lát.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

A kockázatos tényezők csökkentése szorgalmazott. Képezzen pénzügyi tartalékot, hogy baj esetén, legyen mihez nyúlni. Jobb lesz az elővigyázatosság!

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Vágyait elnyomja, nem ad teret lelke kiteljesedésének. Mások szolgálata becsülendő, de a teljes boldogsághoz nem elég. Önmagát is szolgálja, legyen végre ön az első!

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Engedje el a félelmet és szorongást. Könnyebben talál állást, ha jobban bízik képességeiben. Ön egy értékes személy, tekintsen magára ekképpen!

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Belső feszültségét könnyedén tudná oldani szerető családtagok vagy barátok társaságában. Nem kell otthon rágódnia egyedül, ossza meg gondjait másokkal.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Döntsön! A mások által elvárt úton indul el, vagy maga választ. Bármelyik lehet helyes döntés, a lényeg, hogy békében fogadja el a választását és utána ne kételkedjen.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Függetlenségét nehezen adja fel, bár nagyon vágyik arra, hogy valaki mellet elkötelezze szívét. Fél, hogy megégeti magát, legyen bizalma kedvese felé.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Feszültség dúl lelkében, amit nem tudja, hogyan vezessen le. Ez akár egészségét is rombolhatja. Egészséges életmóddal, pozitív gondolatokkal küzdje le!

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Élvezze párja nagyvonalúságát. Szerelmük beteljesedett, a szeretet körbelengi mindennapjait. Otthonában melegség és harmónia uralkodik. Legyen elégedett.

 

2018.06.21.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Cyndi Lauper

A 160 centiméter magas Grammy-díjas énekesnő a héten ünnepli 65. születésnapját. Tizenkét évesen kezdett el dalokat írni. 1983-ban jelent meg első szólóalbuma.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Partnere nagyvonalú, ráadásnak szenvedélyes érzéseiről is vallomást tehet, ami pozitív energiákkal tölti fel. Kollégájától elleshet egy praktikát, ami könnyít a munkáján.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Nem átlagos gondolkozású, a megszokott keretek közül kiléphet, ami egy zseniális eredményt hozhat. Nem akar iskolában tanulni, válasszon alternatív megoldást.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

A megélhetésért sokat kell dolgozni, lehet, akár több helyen is állást vállal. Hobbijára egyre kevesebb ideje jut, pedig akár pénzkeresésre is alkalmas lehet.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Senki sem mondhatja önre, hogy öreges. Törekszik az egészséges életmódra, amit kirándulásokkal fűszerezhet meg becses családja körében.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Élete most nem olyan szép, mint amilyennek szeretné. Felismerései lehetnek, hol hibázott, amin javítani ugyan nem lehet, de tanulságot levonni igen.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Sajátos stílusát nem fogják tolerálni, főként, amikor bizonyos határokat feszeget. Legyen hajlandó az együttműködésre, értsen szót munkatársaival.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Találkozhat szíve választottjával, akit gondolatai pozitív kisugárzásával vonz be az életébe. A gondolatoknak teremtő ereje van, ezért csak óvatosan álmodozzon!

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Az életben minden múlandó, kivéve a szeretet. Kedvese a legnagyobb kincs, ha éppen rossz hangulata van, jusson eszébe milyen szerencsések, hogy vannak egymásnak.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Elvállalhat egy feladatot önként, ami ugyan megerőltető, mégsem válik teherré. Vállaljon segítő tevékenységet jótékonysági alapon, a hangulata is rögtön javulni fog.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Karrierje felfelé ível, pénzügyekben is előrelépésre számíthat, de feladatai megnövekedésével is számolnia szükséges. Reggelente mosolyogva kel, nem is kívánhat ennél többet.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Szükség van önre, ne legyen efelől kétsége! Másik állást szeretne, de ahhoz először határozza meg az elvárásokat. Ne árazza alul képességeit! Színe a tengerkék.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

A rendszeresség a legfontosabb mindennapjaiban, ettől érzi magát biztonságban. Sportoljon meghatározott napokon, fizikailag is fáradjon el.

 

2018.06.28.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Rubint Réka

A Kazincbarcikán született fitneszedző a mai napon ünnepli 40. születésnapját. 2017-ben a 10. legbefolyásosabb nőnek választották a médiában. Három gyermeke van.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Az álmodozás nem fog segíteni az előrelépésben, persze a pozitív hozzáállásról nem kell lemondani. Reális célok kitűzése javasolt, akkor senki sem állíthatja meg.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Az érzések hangsúlyosak, a belső hang megsúgja, melyik utat érdemes választani. Intenzíven élhet meg művészettel kapcsolatos élményeket.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Tényleg minden csak nézőpont kérdése! Próbálja ki ezt a gyakorlatban, például akkor, amikor rosszkedve csillapíthatatlanul lelombozza. Színe a fűzöld.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Szenvedélyes énje belül feszül, amire nem akar figyelni. Nem szabad mindig elnyomni vágyait, különben fizikai betegség is megjelenhet a lelki szintről.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Kiléphet egy helyzetből, aminek szenvedő alanya. Ne várja meg a kényszerítő hatásokat, tegye meg az első lépést ön! A fájdalom az élet velejárója.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Elfogult egy témában, ezért kérje kívülálló véleményét, aki más szempontokra is képes rávilágítani. Sikert érhet el egy váratlan találkozás után.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Nagyon aktív időszakot tudhat maga mögött, így itt az ideje pihenésre, kikapcsolódásra is gondolni. A családi nyaralást türelmetlenül várja.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Nincs önbizalom híján, a tárgyalások során bárkit meggyőz igazáról. Egy cél érdekében képes lesz energiáit koncentráltan használni. Türelme megnövekszik.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Érzékenysége megerősödhet, a keblére ölelné az egész világot. Naivan foglalhat állást valamiben, hiszékenységét könnyen kihasználhatják.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Törvényszerűen változás következik életében, amit megelőz a döntés, ezért alaposan gondolja át, mit lép. Szerelmi élete stabilizálódik, végre nem beszélnek el egymás mellett.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Komolyan kell dolgozni egy romantikus kapcsolata fenntartásáért. Úgy érzi kevés a szabadsága, több függetlenségre vágyik. Kell egy kis saját idő.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Vigyázzon a függőséget kiváltó szerekkel, szenvedélyes természete miatt könnyen rabul ejtheti egy káros szokás. Segítőkészsége és sebezhetősége kerül előtérbe.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.