2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Egyéb

Horoszkóp

A HÉT SZÜLINAPOSA – Fördős Zoltán „Fördős Z”

A sikeres gaszroblogger a héten ünnepli 41. születésnapját. 2 könyve jelent meg, illetve egy magazint is elindított 2016-ban. Barátnője 14 évvel fiatalabb nála.


KOS (III. 21. – IV. 20.)

A félretett pénzére vigyázzon, nézzen körbe a befektetések között, kérje ki szakértő barátja véleményét. Nagyon tevékeny hete van, mégsem fárad el. Színe a mályva.


BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Szerelmével feszült a viszonya, így inkább a munkájába temetkezik. Kiváló pókerjátékos lehetne, mert az érzelmi vívódás nem látszódik tekintetén.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Sokszor azért nem éri el a céljait, mert kevésnek érzi magát hozzá. Erősítse meg önbecsülését, mert igenis ön egy értékes ember! Soha ne adja fel az álmait!

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Véleménye hangsúlyos, környezete nagyon ad szavára a kedvező bolygóállásnak köszönhetően. Féltékeny kollegája egy pletykát terjeszthet önről.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Igyekezzen a dolgok mélyére látni. Időnként nem könnyű megérteni mások reakcióit, a mögötte lévő miérteket. Egy probléma megoldódni látszik.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Keresetlen szavakkal megbánthat valakit, ha nem ügyel. Sokszor megy a saját feje után, pedig érdemes lenne idősebb ismerőse, vagy családtagja tapasztalataiban bízni.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Észreveheti, hogy valami, ami eddig motiválta, mára teljesen hidegen hagyja. Régi ismerőssel elevenítheti fel kapcsolatát és romantikus vonalon is megdobbanhat a szíve.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Párjával nagyszerűen kiegészítik egymást, a közös munkát azonban jobb megfontolni. Munkában elakadhat egy véleménykülönbség miatt. Ne várjon a csodára.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Erős vonzalmat érez valaki iránt, akit éppen csak megismert. Már a legszívesebben összekötné vele az életét, hevesen lángol, de ez a tűz hamar kialszik.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Gyermekének ön az első számú példakép, ezért nem lehet bátortalan és határozatlan. Hobbijára sajnálja a pénzt, pedig kedvese nem bánná, ha pénzt áldozna rá.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Várja ki az események végkifejlettjét, ne avatkozzon közbe. Hangulata ingadozó lehet, egyik percben nincs önnél boldogabb, másik percben megjárja a poklot.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Érdekes személlyel ismerkedhet meg és ha nem foglalt a szíve, akkor jó eséllyel esik szerelembe. Egy megérzése ellentmond józan eszének.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.