EUR: 323,13 Ft
CHF: 286,40 Ft
2018. augusztus 17., péntek
Jácint

Egyéb

Horoszkóp

2018.08.02.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Ullmann Mónika


A színésznő a héten ünnepli 45. születésnapját. Háromévesen kezdett színészkedni. 1981-ben ő énekelte a híres „Moncsicsi” dalt. Elektromos autót használ, aktív környezetvédő.

KOS (III. 21. – IV. 20.)


Nagyszabású terveinek megvalósításával várjon, hagyja érni még. Kellemetlen szituációba kerülhet egy féltékeny munkatársa miatt. Okosan reagáljon!

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Maradjon őszinte, ha szerelmével véget vetne kapcsolatának. Sikerülni fog békében elválni, talán még a barátság is megmarad. Idősebb rokona pártfogolja.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Rendkívüli módon idegessé válhat kisebb hibáktól. A tökéletesség egy elérhetetlen mítosz, az elégedettség tanulható képesség. Munkája megerőltető.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Céljai megvalósításában segítséget kap baráti vagy családi szinten. A szerencse nem fogja elkerülni, de titkos energiatartalékait mozgósítani kell.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

A munkában elérheti a vágyott csúcsot, mivel minden alkalmat megragadott a bizonyításra. Kihívások nélkül unalmassá válhatnak napjai. Anyagilag nincs gondja.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Pénzügyei rendbe kerülhetnek, karrierben az előrelépést kapcsolatrendszere jelenti. Csodákat hajthat végre, amikor hisz tehetségében. Az eredmények elégedetté teszik.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Vétek lenne nem használni az önben szunnyadó erőt. Teremtse meg azt a környezetet, amiben igazán biztonságban lehet. Ne romboljon, építsen!

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Hajlamos lehet túlterhelni magát, kevés időt engedélyez pihenésre, pedig szüksége lenne feltöltődésre. Az egészségügyi panaszok hátterében lelki okok állnak.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Tényleg minden fejben dől el! Működjön együtt megérzéseivel, figyelje az elme jelzéseit. Életmódváltás lehet aktuális, növelje fizikai aktivitását.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Párjával megrendült a kapcsolat alapja, a bizalom. Könnyen elmérgesedhet a helyzet, ha nem beszélik meg. Erősítse meg a szerelmet, húzza ki a tüskéket.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Vissza szeretné hódítani kedvesét, ezért akár tisztességtelenül harcolhat. Sokat tanulhat egy idősebb személytől, aki nagy életbölcsességek birtokában van.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Mindenféle társulás előnyös lehet a csillagok szerint, akár egy komolyabb szerződést is aláírhat, amely sok pénzt, de nagyfokú felelősségvállalást is jelent.

2018.08.09.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Eric Bana

Az ausztrál színész a héten ünnepli 50. születésnapját. Dolgozott targoncásként, pultosként, de még autómosóként is. Rajong az autóversenyekért. 15 évesen vett egy Fordot 1100 dollárért.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Az adakozásnak jött el az ideje. Ez nem feltétlenül pénzt jelent, hanem inkább jó szándékot, amivel környezetének javát szolgálhatja. Életvezetése megváltozhat.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Mélyen megbújó félelmétől szabaduljon meg a tovább lépés érdekében. Megfogalmazhat bizonyos vágyakat, amelyek cselekvésre ösztönzik.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Olyan érzések kerülhetnek felszínre, melyekről tudomása sem volt. Igyekezzen megérteni ezeket, ezáltal közelebb érhet lelki békéjéhez. Gyümölcse a szeder.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Anyagi ügyekben körültekintés és korrektség javasolt. Tisztességtelen viselkedés kerülendő, kevés a haszon, a méltóságát pedig örökre elveszítheti.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Könnyen hangolódik rá más mondandójára, lelkes hallhatóság, ügyes tanácsadó. Érzékenysége segíthet, hogy párjával szeretetteljesebb kapcsolatba kerüljön.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Beszélje meg családjával, miért nem támogatják terveiben, tisztázzák az ellentéteket. Komolyabb döntés meghozatala előtt áll, amiben kérjen segítséget.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Megfontoltan végiggondolja a várható következményeket. Élnie kell a kínálkozó lehetőségekkel, miután minden részletet tisztázott azokkal kapcsolatban.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Társasági életében kellemes órákra számíthat. A megjelenésére legyen figyelmes, mert kivételes ismeretséget köthet. Érdekes információ birtokába kerül.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Családi gondok miatt nehezen figyel a munkára. Esetleges rossz szokásáról egészsége érdekében mondjon le, no meg házastársa kedvéért.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Munkahelyén ne foglaljon állást, különben könnyen megütheti bokáját, amikor kiderül, hogy rosszul helyezkedett. Diplomatikus viselkedés javasolt.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Párjával keveset foglalkozott az utóbbi időben, ezen változtatni kell, ha fontos önnek ez a kapcsolatot. Új műszaki berendezést vásárolhat, ami nagy örömöt okoz.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Belevághat egy befektetésbe egy biztató hír kapcsán. Győződjön meg először a hallott információ hitelességéről. Kedvese ösztönzi az álláskeresésben.

2018.08.16.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Szűcs Judith

Az énekesnő a héten ünnepli 65. születésnapját. Eredetileg fodrásznak tanult. 1977-ben jelent meg az első lemeze a „Táncolj még!”. A ’80-as években a magyar diszkókirálynőnek nevezték.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Ha még nem kötelezte el szívét, most a szerelem dominálhat. Valakivel egyre szorosabbra fűzi kapcsolatát, az érzelmek elmélyültebbé válhatnak. Színe a tengerkék.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Munkája során többeket kellhet irányítani, amiben kiválóan helytáll. Remek alkalom kínálkozik felettese figyelmének felkeltésére, de valaki megnehezíti a dolgát.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Az érzelmeket keverheti az üzlettel. Egy barát, vagy közeli ismerős szeretne együttműködni, amely nagy körültekintést igényel. Gyümölcse a görögdinnye.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

A munkában százszázalékosan teljesít, főnökének mégsem elég. Kezd elege lenni abból, hogy nem értékelik kiváló teljesítményét, pedig sikert sikerre halmoz.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Sokat idegeskedik anyagi természetű ügyek miatt. Tegye fel magának azt a kérdést: van e befolyása az események alakulására? Ha nem, lépjen gyorsan túl rajta.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Egy nehéz helyzetet orvosolhat, amiben rugalmasságát bizonyítja. A múltbeli tapasztalatokat használja fel, így elkerülhető egy negatív esemény.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Szerettei nem mutatnak megértést, hiába magyarázza a helyzetet. Ez az ellenállás fárasztja, kimerültté teszi. Hét vége felé visszatérhet jó kedve.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Ki sem látszik a munkából, miközben azt látja, mindenki más lógatja a lábát. Igazságtalan ez a helyzet, aminek hangot is ad. Vigyázzon, kit kritizál!

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

A munka fáradalmait szeretné kipihenni, ezért érdemes a közösségi programokat kerülni. Pár napos kikapcsolódás javasolt, amikor ténylegesen fel tud töltekezni újult energiákkal.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Párja nógatására egészségesebben táplálkozik, aminek hatását megnövekedett energiában tapasztalhatja. Maradjon az arany középúton, túlzásokra lehet hajlamos.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Mutasson tapintatot családtagja, vagy barátja felé a magánéleti problémával kapcsolatban. Házastársával viták lehetnek. Szakmailag önfejlesztés javasolt.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Üdvözülve fogadja a munkahelyi megméretetést, úgy érzi, végre figyelnek tehetségére, talán még anyagilag is értékelni fogják. Ne legyenek nagyok az elvárásai.

2018.08.23.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Kobe Bryant

A 198 centiméter magas amerikai kosaras a héten ünnepli 40. születésnapját. 2016-ban lépett utoljára pályára és akkor 60 pontot dobott. Három lánya van.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Az új munkahelyen először bizonyítania kell, csak aztán építhet baráti kapcsolatokat. Dolgozzon teljes erőbedobással, akkor megszilárdítja pozícióját.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Nagyon szeretne valamit, de a körülmények ezt nem teszik lehetővé. Sokszor kell próbálkozni, mielőtt célba ér! Jelmondata legyen: Soha nem adom fel!

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Az álmodozás most az élet megrontója. Egész nap csak kalandozik a fantázia világában, végül egy olyan döntést hozhat, amely nem bizonyul később bölcsnek.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Lehetősége lehet helyrehozni egy hibát, de dicséret helyett nehéz feladatot varrhatnak a nyakába. Ennek hatására sorsfordító elhatározásra juthat.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Pillanatnyi erőfölényével bánjon csínján, nem lesz mindig a nyeregben és akkor kell a támogatás. Maradjon barátságos munkatársával. Színe a vörös.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Nagyon várt egy hírt, ami végre megérkezik és hajlandó lesz kockáztatni. Otthonában valami elromolhat, ha nem boldogul egyedül, kérje szakember segítségét.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Szokatlan szituációt kap nehezítésnek, de ha józan marad és racionálisan gondolkodik, akkor megoldja ezt a gondot. Pénzben nem szenved hiányt.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Valakit idegesítheti a viselkedése, aminek legfőbb oka, hogy ritkán alkalmazkodik. Egy tervét a megfelelő személy elé tárja, így akár könnyen megvalósulhat.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Hangulata ingadozó, egyszer pozitívnak látja életét, egyszer meg kínkeservesnek. Meditációs gyakorlatok segíthetnek az okok feltárásában. Színe a vajszín.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Nem erőlteti túl magát a munkahelyén, tudja, bőven jól teljesít a többiekhez képest. A mérce ne a máshoz viszonyítás, hanem önmaga teljesítménye legyen.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Apró akadályok is eltántoríthatják céljában, rögtön segítséget kér, pedig képes lenne egyedül elintézni. Önbizalma van, de még így is erősítésre szorul.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Elmaradt feladatokkal kell foglalkozni, amikhez nem fűlik a foga. Családjával szeretne lenni, nagyon elkeseredik, amikor sokat kell dolgoznia.

2018.08.30.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Gömöri András Máté

A színész, énekes a héten ünnepli 26. születésnapját. Elektrotechnikusnak tanult. 2012-ben első helyezést ért el partnerével az Országos Musical Bajnokságon. Júliusban feleségül vette Polyák Lilla színésznőt.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Ingerültségét érezteti mindenkivel, nem ért szót az emberekkel. Jót tenne, ha legalább egy napot egyedül töltene és lazítana. Az arrogáns reakció kedvét szegi.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Egy szóbeszédet adhat tovább, ami mellett később állást kell foglalni. Túlköltekezhet, ami a családi kasszát bajba sodorja. Gyermekére mindig legyen ideje.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Valakin megakad a szeme, majd érzései viszályára fordulnak, amikor az illető tesz valami etikátlant. Elfogultsága megvezetheti. Színe a türkizkék.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Igyekezze változatosabbá tenni napjait! Ne az eget rengető élményeket keresse! Töltse idejét pozitív emberek társaságában, akik hasonlóan gondolkoznak.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Párjával kapcsolatban változásra vágyik, amihez az ön döntése kell. A kezdeményezést ragadja meg, üljenek le beszélgetni, oldják meg a problémákat.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Ne sajnálja a pénzt magára! Vegyen pár új ruhát, vagy menjen el egy szépségszalonban, tegyen valamit saját kedve szerint. Ingósággal kapcsolatban szerencse éri.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Párkapcsolata akkor fog jól működni, ha önmagával rendbe jön. Kerüljön tisztába érzéseivel. Szerelmével tervezzen egy pár napos intenzív együttlétet.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Természete időzített bomba, indulatai olykor vulkánként törnek elő. Az élet problémáit nem kell benyelni, hanem meg kell emészteni. Kezdjen sportolni!

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Szerelemre lobbanhat. Legyen bátorsága a kezdeményezéshez, amely vonzó lesz a másik szemében. Kedvességgel, udvarlással meghódíthatja kiszemeltjét.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Igénye van a társaságra, barátokkal való programra. Családi élete kiegyensúlyozott, ám időnként muszáj nélkülük is kikapcsolódni. Gyümölcse az alma.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Kétségek gyötrik újdonsült kedvesével kapcsolatban, a megérzései azonban nem helyesek. Idő kell, mire a viszony kiforrja magát, legyen türelemmel.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Könnyelműen költheti a pénzét, de szerencsére most van miből. Utazásra nem sajnálja az anyagiakat, illetve családjának is igyekezzen valamivel örömet okozni.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek