EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,03 Ft
2019. február 24., vasárnap
Mátyás

Egyéb

Horoszkóp

2019.01.03.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! L. L. Junior


A rapper, dalszerző a héten ünnepli 38. születésnapját. A Fekete Vonat nevű formációnak az alapító tagja volt. 2002-ben adta ki első szólóalbumát. Két kisfia született volt párjától.

KOS (III. 21. – IV. 20.)


Egy kellemetlen szituációban vita kerekedhet, azonban ennek hatására rájöhet, mire vágyik oly nagyon. A célért érdemes alárendelni szabadidejét.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Szeretni nagyon tud, de sajnos kedvese hiányolja a romantikus megnyilvánulásokat. Elsőre most szavakkal fejezze ki érzéseit, utána pedig jöhetnek a tettek.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Bármilyen változást kiemelten támogatnak a csillagok. Ha tett fogadalmat, például egy diétára vonatkozóan, akkor ne legyen tétlen a megvalósításban.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Az év első heteiben mindig javasolt az önvizsgálat. Vannak olyan tevékenységei, amik hobbiszinten csak a pénzt viszik, családja legnagyobb bánatára.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Fanyar meglepetést tartogat a hét, de leginkább még a pihenés lesz hangsúlyos, még nem rázódott vissza a hétköznapok rutinjába. Színe a sárgásbarna.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Anyagi ügyeit párjától függetlenül intézi, ám a jó tanácsot ne engedje el a füle mellett. Egy barátnak régebben kölcsön adott összeget kaphat vissza.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Nem fűlik a foga a házimunkához, azonban ha szerettei társaságában végzi, igazán élvezetes tevékenység lehet. Vonják be a gyerekeket is a feladatokba.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

A héten több megfontolásra való javaslatot is kaphat, amik ötleteit gazdagítják. Ne feledkezzen meg valakinek a születésnapjáról, vagy egy fontos évfordulóról.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Kedvesével eltávolodtak egymástól az utóbbi hónapokban, lehetséges, elérkezett a szakítás ideje. Sok a kétely Önben párja hűségét illetően.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Fel van töltve friss energiákkal, lendülettel dolgozik, élvezi a pörgést és a feladatok végzését. Jó kedve hetekig kitart, utána pár nap szabadságot engedélyezzen magának.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Problémát gyárt, amikor nincs, ezzel pedig bosszúságot okoz azoknak, akiket szeret. Ne felejtsen el bocsánatot kérni az eset után. Gyümölcse a mandarin.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

A precíz munkavégzés alapvető tulajdonsága, kialvatlanság után, megeshet, hogy dekoncentrált, hibázik és még a kedve is rossz.

2019.01.10.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Katalin cambridge-i hercegné

Vilmos brit királyi herceg felesége a héten ünnepli 37. születésnapját. Gyermekeik: György herceg, Sarolta hercegnő, Lajos herceg. Házassága előtt egy divatcégnél dolgozott kiegészítők beszerzőjeként.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Ne sürgessen valamit oly nagyon, mindennek eljön a maga ideje. Idegesítik függőben lévő feladatai, szeretne gyorsan letudni mindent, emiatt könnyen hibázik.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Találja ki, hogyan tehetne valakiért valami jót. Cselekedete legyen önzetlen, ne várjon hálát, meglátja, örömmel tölti el, ha jobbá teheti valakinek az életét.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Lehet egy kollegája, akinek az önzése mindenkin átgázol, ez természetesen irritálja. A személyiségjegyek változatlanul maradnak, ezért hagyja figyelmen kívül az illetőt.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Egy apró balesett, vagy betegség nehezíti hetét. Munkavégzés helyett vegyen ki pár nap pihenőt, bár főnöke ennek nem fog örülni. Színe a tengerkék.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Grandiózusabb siker a vágya, amit egyedül a tőke hiánya miatt nem lehet megvalósítani. Ha mindenképpen társulna valakivel, azt ne rokoni körben tegye.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Karrierjén nagyot lendíthet, amikor bemutatják egy befolyásos illetőnek. Másik állást ismeretségi körből szerezzen, gyorsan lecsapnak Önre, hiszen rendkívül értékes munkaerő.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Kedvessége mindig őszinte, jó szándékkal fordul embertársai felé, amikor nem Önmagával van elfoglalva. Egészségét nem szabad elhanyagolni!

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Versenyhelyzetbe csöppenve, kétsége se legyen, állni fogja a sarat. Előfordulhat, hogy kockázatot kell vállalni, de azt ne anyagi szinten tegye.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Otthonának felújításáról dönthet és akár el is kezdheti beszerezni a szükséges kellékeket. Egy részét Ön is elvégezheti, de a komolyabb műveletekhez kérje szakember segítségét.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Egy régi szerelme bukkan fel a múltból, aki vissza akarja kapni Önt. Boldog mostani kapcsolatában, mégis elgondolkozik ezen a lehetőségen.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Kerülje a függőséget kiváltó élvezeti szereket, mint a dohányzást és az alkoholfogyasztást. Ne rombolja egészségét, hiszen azt pénzen megvásárolni nem lehet.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Külseje hangsúlyos, szeretne megjelenésében lehengerlőbbé válni. Újítsa meg ruhatárát, de ne feltétlen drága darabokkal. Egyedi ruhákat másodkézből is szerezhet.

2019.01.17.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Lang Ádám

A Veszprémben született 185 centiméter magas válogatott labdarúgó a héten ünnepli 26. születésnapját. Posztját tekintve hátvéd. 2016-ban leigazolt a francia Dijon FCO-ba.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Könnyen előfordulhat, hogy megfázik, amit jobb lesz gyorsan kikúrálni, inkább maradjon otthon pár napot a betegség súlyosbodását megelőzve.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Valamit egészen más megvilágításban láthat, emiatt pedig felülbírálhatja egy már meghozott döntését. Vonzza egy új kihívás, egy régit maga mögött hagy.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Szívességet tehet egy befolyásos illetőnek, amire büszke lehet. Egyik családtagját igyekezzen rávenni egy káros szokás feladására. Kellemes meglepetésben lehet része.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Kisugárzásával levehet valakit a lábáról, de ennek okán elszámolhatja magát, mert nem fog segítséget kapni egy feladat elvégzésében, amit önerőből kell rendezni.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Egy tette vagy szavai folytán kritikát kaphat, amire durván reagál. A felgyülemlett feszültséget nem vezeti ki magából, pedig a sport erre megfelelő lenne.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Nem viszonozza valaki a romantikus érzéseit, amit kudarcnak fog fel. Nem érdemes ezen sokáig keseregni, felejtse el az illetőt, lépjen tovább.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Végre behozhatja elmaradását, ami nagyon tevékeny napra utal. Ne bánja, ha este szinte beesik az ágyba a fáradtságtól, hiszen később jut idő a szórakozásra.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Figyeljen álmaira, amik egy probléma megoldását sugallják. Ösztönből, az ellenfeleit teljesen megsemmisítené, de lelkének nyugalma érdekében ezt ne tegye.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Szeretne állást váltani, de ahhoz bizonyos ismereteit fel kell frissíteni. Keresse meg erre a megfelelő fórumot! Régi barátságot éleszthet újra.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Egy kollegájával több a közös vonása, mint gondolta, meglepődve tapasztalja, hogy érdeklődési körül szinte azonos. Előrelépést jeleznek a csillagok karrierben.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Kevés a szabadideje, így azt okosan ossza be. Ne a tévét nézze esténként, figyeljen jobban szeretteire, ha van kisgyermeke, játsszanak többet.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Elfogadhat egy váratlan meghívást, amit később már bán. Bízzon az első megérzésében, jól fogja érezni magát! Elzárkózik a munkahelyi újdonságoktól.

2019.01.24.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Luis Suarez

Az uruguayi válogatott labdarúgó a héten ünnepli 32. születésnapját. 2014. óta az FC Barcelona játékosa. 2009-ben vette  feleségül fiatalkori szerelmét Sofiát, akitől eddig három gyermeke született.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Ne siessen el semmit! Bőven van ideje végiggondolni szerelmével való viszonyát. Egy kis környezetváltozás mindkettőjüknek jót tenne, utazzanak el valahová, ha megtehetik.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Túl sokat gondolkozik, mondhatnánk, egyfolytában járnak az agytekervényei. Idegei kímélése érdekében próbáljon meg lazítani, például egy könnyű sétával.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Lezárulhat életének egy szakasza és újrakezdés következhet. Hamarosan kiderül életképes e szerelmével viszonya, vele, vagy nélküle folytatja.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Az izgalmas jövőt Ön írja, mindig Önön múlik, mibe, mennyi energiát fektet. Vegye fel a gyors tempót, akkor a változás azonnal elkezdődik.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Gyorsan dönt, amikor kisebb összeget kell kiadni, a jelentősebbeknél megfontoltság jellemzi. Valaki megkörnyékezheti egy hosszabb távú befektetéssel.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Érzékenyebb a megszokottnál, ami leginkább a döntésein érezhető, ugyanis sokat vacillál. Ha valamiről úgy érzi nincs teljesen rendben, ne vágjon bele.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Egy régóta vágyott lehetőség kopogtathat az ajtaján, csak az egyéni döntésen múlik a siker. Soha nem lesz a pillanat jobban megfelelőbb, mint most!

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Önbizalmának mindig jót tesz, amikor valakivel veszekszik és úgy érzi Ön nyert. Most is biztonságérzetét növeli kakaskodással, ami azonban képlékeny.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Egy helyzetben nyakig benne van minden érzelmével, így jó döntést hozni nehéz. Kérje ki egy kívülálló véleményét, akiben maradéktalanul bízik.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Tegye félre a kétséget tudását illetően, Ön egy tehetséges ember! Önbizalmát terelje vissza a helyes mederbe, harcoljon, küzdjön azért, ami fontos Önnek.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Munkahelyi konfliktussal számolhat, amiben lássa, megint mit tanult. Ne hagyja magát legyűrni, képviselje azt az oldalt, ami igaz és érdemes.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Sokszor kompenzál a magánéletben a munkahelyen elszenvedett sérelmekért, amiket hazavisz. A belső feszültséget kedvese mindig feloldja.

2019.01.31.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Dögei Éva

A szinkronszínésznő a héten ünnepli 42. születésnapját. Nagy állatbarát, többször mentett már meg kirakott kutyákat az út széléről. Feltűnt színészként a Jóban Rosszban című sorozatban.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

A kapkodás jóra nem vezet! Mindent alaposan fontoljon meg, a családból érkező tanácsokat pedig hallgassa végig, ne intse le őket rögtön, hogy nem kér véleményt.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Sokat ígérő találkozás esedékes, szerelem van a levegőben. Munkahelyén kapcsolati hálója hangsúlyos, ami eredményesebbé teszi a feladatok végzésében.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Bármilyen pénzügyekkel kapcsolatos tranzakció sikeres lehet. Lehetséges, hogy rendezi egy tartozását. A múltból ismerős tűnhet fel, régi érzések ébrednek fel.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Érdekes helyzetbe kerülhet, amikor ráébred, Önnek kell lépni, ha szeretne változást előidézni. Senki sem rendezi a problémákat Ön helyett!

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Alkalmas a hét munkahelyet váltani, ami mindenképpen anyagi előrelépést fog jelenteni. Ne halogassa ezt a lépést tovább, különben lelki egészsége kerül veszélyben.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Családja körében vita lehetséges, amikor Önnek kell bizonygatni, hogy értük dolgozik annyit. Kommunikációra ügyeljen, szavai ne legyenek durvák.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Az akarata alulmarad az érzelmekkel szemben, amik irányítani fogják cselekedetében. Munkahelyén keresse meg a közös nevezőt egy befolyásos személlyel.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Maradjon védett környezetben, mivel érzékenysége fokozott. Töltsön minél több időt szerettei körében, akik megadják az érzelmi biztonságot.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Ajándékozza meg környezetét egy kedves mosollyal és visszakapja azt ezerszeresen. A boldog pillanatokra koncentráljon, ne ragadjon le a negatív ingereknél.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Anyagi kérdésben kizárólag a családdal együttműködve találhat gyors megoldást. Ne zárkózzon el a segítségtől, az összefogás természetes legyen.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

A feszültséget párjával való érzelmes együttlétekkel tudja csökkenteni. A munkában nagyon leterhelt, de amint letelik a munkaideje, váltson át pihenő üzemmódra.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Érzelmek tekintetében hullámzó, gyorsan beszélje ki magából, mielőtt elfojtás keletkezik. Igyekezzen jobban élvezni az életet, családja társaságát.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek