EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 23., szombat
Emőke

Program II.kerület

Ingyenes szűrővizsgálatok

Ingyenes egészségnapokat szervez az önkormányzat májusban és júniusban. Az Egészségügyi Szolgálat május 30-án a Községház utcai rendelőben (Községház u. 12.), június 13-án a Kapás utcai szakrendelőben (Kapás u. 22.) várja az itt élőket. A lakosságot belgyógyász, szemész, fül-orr-gégész, urológus, tüdőgyógyász, bőrgyógyász, nőgyógyász, ideggyógyász szakorvosok, pszichológus, dietetikus, egészségügyi tanácsadó és szakasszisztensek vizsgálják meg. A Budapesti Szent Ferenc Kórház (Széher út 71-73.) az önkormányzattal együttműködve kardiológiai szűrést végez június 6-án. A hétvégi szűrőnapokon elsősorban a napközben dolgozó, fiatalabb korosztály részvételére számítanak, de az idősebbek is élhetnek a lehetőséggel.

szűrővizsgálat2

Kapcsolódó Cikkek

  • Újra Budapestre jön a Scorpions

    Újra Budapestre jön a Scorpions

    Újra lesz Scorpions-koncert Magyarországon: a világhírű, 54 éve létező német hard rock csapat november 18-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel Crazy World Tour című koncertsorozata keretében – közölte a szervező Live Nation szerdán az MTI-vel.

  • Kezdődik a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Kezdődik a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Hatodik alkalommal indul a koncertező előadók legrangosabb hazai versenye, a Nagy-Szín-Pad! A 2019-es mezőnyt a Follow the Flow, Koszi Janka, a New Level Empire, a Nomad, a Stolen Beat, a Useme, a USNK és a The Bluebay Foxes alkotja. A résztvevők meghívást kapnak többek között a Szigetre, a VOLTra, a STRANDra, a MOL Nagyon Balaton eseményeire és a Campusra, a győztes pedig a fesztiválok nagyszínpadán koncertezhet.