2020. január 20., hétfő
Fábián, Sebestyén

Program II.kerület

Ingyenes szűrővizsgálatok

Ingyenes egészségnapokat szervez az önkormányzat májusban és júniusban. Az Egészségügyi Szolgálat május 30-án a Községház utcai rendelőben (Községház u. 12.), június 13-án a Kapás utcai szakrendelőben (Kapás u. 22.) várja az itt élőket. A lakosságot belgyógyász, szemész, fül-orr-gégész, urológus, tüdőgyógyász, bőrgyógyász, nőgyógyász, ideggyógyász szakorvosok, pszichológus, dietetikus, egészségügyi tanácsadó és szakasszisztensek vizsgálják meg. A Budapesti Szent Ferenc Kórház (Széher út 71-73.) az önkormányzattal együttműködve kardiológiai szűrést végez június 6-án. A hétvégi szűrőnapokon elsősorban a napközben dolgozó, fiatalabb korosztály részvételére számítanak, de az idősebbek is élhetnek a lehetőséggel.

szűrővizsgálat2

Kapcsolódó Cikkek

 • Szimfonikus szuperkoncert

  Szimfonikus szuperkoncert

  Negyvenhét éve annak, hogy Adamis Anna és Presser Gábor megalkották a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című halhatatlan musicalt, melynek dalait a mai napig ismeri szinte mindenki országhatáron belül és kívül egyaránt.

 • Botrány

  Botrány

  Roger Ailes (John Lithgow), az Egyesült Államok egyik legbefolyásosabb médiabirodalmának vezetője…

 • Rengeteg fantasztikus koncert vár ránk 2020-ban

  Rengeteg fantasztikus koncert vár ránk 2020-ban

  A 2020-as év rengeteg fantasztikus koncertet tartogat. Mások mellett a Slipknot, Santana, Lenny Kravitz, Chick Corea, Damon Albarn, Nick Cave, Céline Dion, a System of A Down, James Blunt, a Pearl Jam, az Aerosmith és a Simply Red is fellép idén Magyarországon.