EUR: 338,01 Ft
CHF: 318,44 Ft
2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Belföld IV.kerület

Kell nekünk a szuperkórház

Aláírásgyűjtés indult azért, hogy Budán, a Szent János Kórház területén, vagy annak közvetlen közelében épüljön fel a kormány által tervezett új fővárosi központi kórház. Továbbra is határozott álláspontom az, ha a Kormány egy modern, a kor követelményeinek megfelelő, gazdaságosan üzemeltethető kórházat akar építeni, akkor annak zöldmezős beruházásban, kitűnő közlekedési kapcsolatokkal rendelkező helyszínen kell megvalósulnia. Erre az újpesti helyszín tökéletesen megfelelne! – írja hivatalos Facebook oldalán Wintermantel Zsolt, aki emlékeztet, már korábban egy blogbejegyzésében is felhívta a figyelmet arra, hogy az újpesti helyszín minden szempontból megfelelőbb az új kórház számára, mint a budai.

A kerület polgármestere úgy fogalmazott, a szakmai érveken túl emocionális húrokat is pengetni kell, sőt az állampolgári lobbit is be kell vetni! Ezért kéri, aki egyetért azzal, hogy Újpest, továbbá Észak-Pest Észak Budával együtt megérdemel egy magas színvonalú kórházat, kedvelje a bejegyzését!


 

– Nagyon fontos, mindenki ossza is meg saját idővonalán, hogy mindenkihez eljusson a lehetőség. Újpest már többször megmutatta, mutassuk meg most is: Velünk számolni kell! – írta még posztjába, melyet lapzártánkig több, mint hatszázan lájkoltak és osztottak meg.

Wintermantel Zsolt bejegyzése az alábbi linken tekinthető meg: https://www.facebook.com/wintermantel.zsolt/posts/981986308502319?fref=nf

Kapcsolódó Cikkek