2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Egyéb XVI.kerület

Lakásokra, felújításra lehet pályázni

Önkormányzati lakásokra lehet pályázni! Az Újszász u. 88. alatt lévő Szababérlők Házában 21 m2-es, komfortos lakóegységek üresedtek meg.

A bérleti díj 6. 510 forint havonta, ehhez jön még hozzá az ugyancsak havi 17.500 forintos szolgáltatási díj. A kaució 3.300 forint négyzetméterenként, azaz  69.300 forint. A pályázat benyújtásának határideje: 2015. június 3. 14 óra. A pályázati adatlapok és a pályázati feltételek a Budapest XVI. ker. Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Ügyfélszolgálati Irodáján vehetők át. Az elbírálás határideje: 2015. augusztus 3.


A Fővárosi Közgyűlés is közzétette a műemlék épületek felújítására kiírt pályázatot. Az összesen 300 milliós keretből vissza nem térítendő támogatást lehet igényelni, utófinanszírozásos rendszerben. A pályázatokat október 1-jén 24 óráig kell benyújtani a ház tulajdonosainak vagy használóinak a Főpolgármesteri Hivatalhoz. A szükséges dokumentumok, és a további részletek a fővárosi önkormányzat oldaláról tölthetők le.

http://budapest.hu/Lapok/2015/palyazati-felhivas-muemleki-keret-2015.aspx

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.