2020. február 22., szombat
Gerzson

Egyéb XVI.kerület

Lángolt a cirkuszi kocsi

Lángoló cirkusz

Messziről így nézett ki a tűz

Egy idős férfi megsérült, amikor kigyulladt a kerületben egy cirkuszi lakókocsi. A lángokról  a kerület facebook oldalára töltött fel fotót egyik lakótársunk.Kisdi Márk Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: egy a nyolc négyzetméteres cirkuszi lakókocsi a tűzoltók kiérkezésekor már teljes terjedelmében égett. Egy idős férfi menekült ki belőle, őt a mentők égési sérülésekkel vitték kórházba.  A tűzoltók megakadályozták, hogy a lángok átterjedjenek a többi lakókocsira. A tűz keletkezésének okát vizsgálják.

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.