2020. február 17., hétfő
Donát

Budapest XV.kerület

Legyen öné Pestújhely legszebb kertje!

Mi, a Pestújhelyi Közösségi Házban működő Kertbarátkör tagjai felajánlottuk segítségünket a Pestújhelyi Napok alatt meghirdetett „Legszebb kert verseny” szervezéséhez. Úgy gondoljuk, hogy Ön büszke lehet szép kertjére, ezért csak biztatni tudjuk a nevezésre. Ez egy jó hangulatú verseny, a tagok közül többen úgy kerültek a kertbarátkörbe, hogy indultak a pályázaton. Ez is egy lehetőség arra, hogy értékeinket másoknak is megmutassuk, kedvet teremtsünk a szép kertek kialakításához, példát mutassunk. Ne lepődjenek meg, ha a kertbarátkör tagjai látva szép kertjüket, a nevezésre biztatva becsengetnek Önökhöz!” Ezzel a kedves felhívással buzdítják nevezésre a kertbarátokat a Kertbarátok.

 

15_kert_gyerek_pixabay

szép kert-facebook-kiss károly

szép kert2-facebook-kiss Károly

Kapcsolódó Cikkek

  • Rollereznél? Engedély kell!

    Rollereznél? Engedély kell!

    Terézváros haragszik a turistákra. Január 1-jétől a szállásadók kötelezettségeit növelték, most pedig a rollereket bérlőkre szálltak rá.

  • Ciao, Giro!

    Ciao, Giro!

    Először rendezi Magyarország a Giro d’Italia országúti kerékpáros verseny néhány szakaszát. A rajt Budapesten lesz, a 100 napos visszaszámlálás január 30-án kezdődött meg: ezért öltözött rózsaszínbe jó néhány épület a fővárosban.