2020. február 26., szerda
Géza

Egyéb

Mészáros Latino Reserve 2011

LatinoA szekszárdi borvidéken található Mészáros Borházat 2012-ben az év pincészetének választották, ennek megfelelően boraikkal nehezen tudunk mellélőni. A Malbec szőlőből készített 2011-es évjáratú Latino Reserve esetében már illatából kiderül, hogy 14 hónapon keresztül tölgyfahordóban érlelődött, megkóstolva pedig csak tovább fokozódik az érzés. A válogatott szemekből készült palackban sötét színű, testes bort találunk, amely marhahúsok kiváló kiegészítője lehet.

Ár: 4000 forint körül

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.