EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 23., vasárnap
Alfréd

Egyéb XXII.kerület

Mi van a nyomással?

A budafoki Víztorony

A budafoki Víztorony

Aláírásgyűjtést terveznek a Baross Gábor telepen élők, akik azt szeretnék elérni, hogy megszűnjenek a magas, illetve egyenetlen víznyomás okozta károk, amelyek – véleményük szerint – mind a lakosságot, mind a vízműveket, mind az önkormányzatot feleslegesen terhelik. Ha a kezdeményezéshez sokan csatlakoznak, petíciójukkal a vízművekhez fordulnak egy helyi vízvezeték-szerelő, Ipolyvölgyi János vezetésével. A lakók többek között arra várnak választ, hogy a kerületbe épített  víztorony, miért nem szabályozza a víznyomást.

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.