EUR: 338,24 Ft
CHF: 318,46 Ft
2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Életmód

Roland a legjobb modell

Egy magyar kisfiút, Szekeres Rolandot választották a világ legjobb kifutó és fotómodelljének Törökországban.  A Festival Model and Talent World nevű, nemzetközi gyermekmodell versenyen 15 ország vett részt. A magyar Sztárcsemete Hungary indulói – Kohári Sára, Tóth János, Taricska Luca, Taricska Viktor és Menyhárt Mia – remek teljesítményt nyújtottak. A legrangosabb díjat a fiúk kategóriájában a 9 éves Szekeres Roland nyerte el: megkapta a Grand Prix Supreme címet, vagyis ő lett a világ legjobb kifutó és fotómodellje 2015-ben.

kisfiu_szep2

Kapcsolódó Cikkek

 • Alvást segítő technikák

  Alvást segítő technikák

  Sokan irigylik a házi kedvenceket, például a macskákat, amikor azt látják, hogy azok bármikor tudnak aludni, amikor kedvük tartja.

 • Így élvezzük a nyugdíjaséveket

  Így élvezzük a nyugdíjaséveket

  Sokan tartanak attól, hogy a nyugdíjas kort elérve hirtelen egyedül maradnak, kiesnek a munkahelyi kapcsolatokból. Pedig a nyugdíj korántsem jelenti mindennek a végét, sőt!

 • Össznépi munkahelyi hazugságok

  Össznépi munkahelyi hazugságok

  A magyar munkavállalók kellemetlen vagy éppen a laikusoknak nehezen elmagyarázható munkakörük miatt is állítottak már valótlant arról, hogy mit dolgoznak – derül ki Magyarország vezető állásportálja, a Profession.