2020. február 18., kedd
Bernadett

Egyéb XV.kerület

Segítsünk a Bújócska ovinak!

Egyedi dizájnt is kaphatnak

Egyedi dizájnt is kaphatnak

Színes falakért pályázik az ovi. A XV. kerületi, pestújhelyi Bújócska Óvoda is részt vesz a Let’s Colour pályázatán. Ha nyernek, kifesthetik az intézmény kertjét övező,  szürke betonfalat. Ebben tudunk most mi is segíteni egy szavazattal. Nem kell mást tenni, mint a letscolour.hu-n az óvoda pályázatára kattintva voksolni rájuk!

Helyi közösségek, baráti társaságok, civil szervezetek, óvodák, iskolák és önkormányzatok is pályázhattak a Let’s Colour Településszépítő Egyesület országos kiírására, amelyen 800 négyzetméternyi fal kifestéséhez elegendő festéket nyerhetnek a jelentkezők közösségi tereik megújítására. A győztesek ráadásul nemcsak festéket kaphatnak, hanem egyedi, felületre tervezett dizájnt is. A nevezőknek biztosítaniuk kell a falfelületet, amely közösségük életében központi szerepet tölt be, valamint az önkénteseket, akik elvégzik a festést. A festésre szánt felület nem lehet négy méternél magasabb, hogy speciális felszerelés nélkül is mázolható legyen. A pályázók közül internetes szavazáson választja ki a közönség kategóriánként a három-három legjobbat. A két nyertesről a zsűri dönt. Az eredményhirdetést június 8-án tartják.


Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

 • Családi farsang

  Családi farsang

  Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

 • Veszélyes ritkaság

  Veszélyes ritkaság

  Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.