EUR: 337,18 Ft
CHF: 317,86 Ft
2020. február 24., hétfő
Szökőnap

Egyéb XIX.kerület

Szeptemberre elkészül Jézus Szíve

Közel húsz millió forintot nyert az önkormányzat a huszonhat milliós összköltségből a Jézus Szíve templom környezetének megújítására. A Fővárosi Rehabilitációs Keret terhére kiírt Tér-Köz pályázaton belüli felújítás a tervek szerint szeptember közepére befejeződik. Ekkorra rendezett tér, átalakított kriptalejárat és akadálymentesített feljárat fogadja a hívőket. A munkálatok alatt a téli oldalbejáratot használhatják a látogatók.

(fotó:kispest.info)

(fotó:kispest.info)

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.