EUR: 335,45 Ft
CHF: 316,15 Ft
2020. február 18., kedd
Bernadett

Program

A nevem Cooper, Susan Cooper

A film sztárjai: Jason Statham,Miranda Hart, Melissa McCarthy, Jude LawTavaly hosszú hónapokig sztárdömping volt Budapesten, hiszen itt forgatták A kém című filmet, de az akció-vígjáték más miatt is kedves lehet a magyaroknak. Egyrészt a filmet szinte teljes egészében hazánkban forgatták, másrészt korunk egyik, bizonyos körökben „legnépszerűbb exportcikke” Zimány Linda is szerepet kapott a műben. Mint kiderült a jeleneteit végül kivágták a filmből, így alakításából annyi maradt, amennyit a bulvármagazinok megírtak a  Jude Law-val való csókcsatájából.

A film egyébként a bevett akciósémát követi. Miután a világ szuperügynökei sorra lebuknak egy titkos bűnszövetkezet előtt, a CIA kénytelen bevetni az egyik legjobb, de legnagyobb szájú elemzőjét, aki még életében nem volt terepen. Mivel a film főszereplője a Női szervek sztárja Melissa McCarthy ezért sejthető, hogy a melodráma helyett a humoron lesz és az eszeveszett akciózáson lesz a hangsúly.


Főszereplők: Melissa McCarthy, Jude Law, Jason Statham, 50 Cent

Tudta-e?

Jude Law egy James Bond-típusú titkos ügynököt játszik a filmben. 2006-ban Daniel Craig mellett az angol színész volt a legesélyesebb a 007-es szerepére.

A kém 65 millió dollárból készült.

A plakátját az 1964-es Goldfinger című James Bond film inspirálta.

Spy-Poster-Goldfinger

Kapcsolódó Cikkek