2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Egyéb

Ábrahám Edit kiakadt a plasztikavádon

ábrahám edit

Forrás: Ábrahám Edit Facebook oldala

A Barátok Közt egykori színésznője megdöbbent, amikor egy újságíró telefonon állítólagos plasztikai műtétjéről érdeklődött. Edit közösségi oldalán tisztázta magát.

– Felhívott egy újságíró, hogy plasztikázott hírességekről készít összeállítást és nyilatkozzak neki. A döbbenettől először szóhoz sem jutottam, miközben ő azt is mondta, tudja, hogy ugyanaz a doktor végezte az állítólagos beavatkozásomat, mint xy színésznőnek és erről neki cikket kell írnia. Innen is üzenem, hogy NEM PLASZTIKÁZTATTAM. Az én receptem könnyen követhető: már jó ideje napi 8 órát alszom, a T-kód kutatás óta használom a baktövist, boldog a házasságom és ami még legalább ennyire fontos: nem hagyom, hogy ilyen és ehhez hasonló napi bosszúságok hosszan negatív energiákat generáljanak az életemben, mert annál pusztítóbb nemigen van. Szóval Hölgyeim, félre a plasztikával! – fakadt ki a színésznő.


Kapcsolódó Cikkek

  • Mintha győztek volna: döntetlen

    Mintha győztek volna: döntetlen

    A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

  • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

    Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

    A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.