EUR: 338,83 Ft
CHF: 317,83 Ft
2020. február 27., csütörtök
Edina

Extra

Ábrahám Edit otthon is igazi nő

Több mint húsz éve él boldog házasságban Ábrahám Edit, a színésznő azt vallja: a klasszikus szerepek megtartása nagyon fontos, a nő az otthon melegében is nő maradjon. Edit igazi háziasszony, szívesen süt-főz, de férje sohasem láthatja őt slamposan.

DSC_6636kÖtven év felett is megtartható a tűz a kapcsolatban. A Barátok közt sorozat Berényi Claudiája külsőleg sokban hasonlít a tizenhat éven át alakított szerepéhez. Claudiát soha sem láthatták a nézőt kinyúlt és ételfoltos tréningruhában, nos Ábrahám Edit is ügyel arra, hogy otthon is csinos legyen.


– Annyi különbség van, hogy Claudiával ellentétben, én otthon sohasem sminkelek. Ez nem azt jelenti, hogy slampos vagyok, hiszen mindig csinosan öltözködöm, nem viselek kinyúlt mackónadrágokat. Szeretem itthon is nőnek érezni magamat, az ápoltság nagyon fontos. Hetente háromszor edzem a testemet, ami lelki kiegyensúlyozottságot is ad számomra. Egy kapcsolaton folyamatosan dolgozni kell, annyit kapok vissza, amennyit én adok. A magánéletben nem vagyok hárpia, türelmesen végig hallgatom a férjemet, nem zúdítom rá a gondjaimat. Fontos a közös értékrend és az érdeklődés, imádunk utazni, idén a Balatonon kívül tengerparti nyaralást tervezünk – magyarázta Ábrahám Edit, aki otthonosan mozog a konyhában is.

– Sütök-főzök, ügyelek arra, hogy csak egészséges ételek kerüljenek az asztalra. Főzésnél mindig viselek kötényt, hogy a ruhámat megóvjam a szennyeződésektől. A klasszikus szerepekben hiszek, nő az otthon melegét és tisztaságát adja, a férfi pedig megteremti az anyagi biztonságot – mondta el Edit. A színésznő a közelmúltban részt vett a T-kód kutatócsoport kísérletében ahol a baktövis csodanövényt vizsgálták.


– A természetes megoldások híve vagyok, a férjemmel mindketten ügyelünk az egészségünkre, ezért vállaltam el a hat héten át tartó tesztet. A baktövis segít megelőzni a ráncokat és öregedés lassító hatásai is vannak. Úgy érzem, hogy energikusabb letten az elmúlt időszak alatt. Ajándékba kaptam egy palántát, amit otthon a teraszomon is szívesen nevelgetek, hiszen egy sokoldalú ázsiai növényről van szó, a keleti orvoslásban évszázadok óta alkalmazzák.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek