2020. február 27., csütörtök
Edina

Program XIII.kerület

Alain Delon, Romy Schneider és Julie de Bastion is jön

Mozi

VI. 16. 14 óra – Filmklub
A kerületi nyugdíjas filmklub keretein belül az Alain Delon és Romy Schneider főszereplésével forgatott “A medence” című francia-olasz filmet vetítik az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban. A belépés díjtalan.

lokal_progi_medence_3szam

Színház


VI. 17. 18 óra
Nézőközönség – Nyilvános bemutató Nyuszi &Misztikum Színpad, azaz a kerületi nyugdíjas színjátszók köre az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban nyilvános bemutatót tart, melyből megtudhatjuk, hogy viselkednek az előadók, és milyenek a kedves nézők. Az önparódia művészeti vezetője Nagy Bertalanné. A részvétel díjtalan!

Kiállítás

VI. 17. 17 óra
 Julie de Bastion kiállításának hivatalos megnyitója az Újlipótvárosi Klub- Galéria, kisteremében. Az első generációs angol festőművész kizárólag újlipótvárosi gyökerekkel bír, bár ő maga már alig beszéli nyelvünket. Angliában és az Egyesült Államokban tanult, a brooklyni Pratt Institute of Art and Design-ban diplomázott. Absztrakt expresszionista művész, festményei, rajzai, monotípiái magasan jegyzettek szerte a világban. Az Egyesült Királyságban könyvillusztrációi különösen népszerűek. A kiállítás augusztus 17-éig látható, a belépés díjtalan.

lokal_progi_juliet_3szam

Kapcsolódó Cikkek