EUR: 339,48 Ft
CHF: 319,31 Ft
2020. február 26., szerda
Géza

Extra

Beyoncé ismét aratott

Három díjjal is jutalmazták Beyoncé amerikai énekesnőt a BET (Black Entertainment Television) Awards Los Angeles-i díjkiosztó gáláján vasárnap éjszaka.

Beyoncé nem jelent meg személyesen a díjkiosztón, de ő nyerte meg a legjobb női R&B- vagy popelőadó kategóriáját, őt választották az év videórendezőjének, 7/11 című dalához forgatott klipje pedig az év legjobb videója elismerést kapta.

A 15. BET Awardson Nicki Minaj sorozatban hatodik alkalommal lett az év legjobb hip-hop előadója, Only című, Drake, Lil Wayne és Chris Brown közreműködésével készült slágerét pedig a közönség szavazta meg a legjobbnak.


Chris Brown nyerte a legjobb férfi R&B- vagy popénekes díját. Életműdíjjal Smokey Robinsont tüntették ki, aki egyvelegben adta elő legismertebb slágereit. A rhythm and blues nagy öregje előtt Robin Thicke, Ne-Yo és Tori Kelly fellépéssel tisztelgett.

A gálán megjelent Janet Jackson is, aki az Ultimate Icon: Music Dance Visual Award elnevezésű elismerést vehette át. Az énekesnőnek hosszú ideje ez volt az első nyilvános fellépése, jelenleg új albumát és ősszel kezdődő turnéját készíti elő.


A többórás gálát Anthony Anderson komikus vezette, aki Sam Smith brit énekes helyett jelképesen átvette a legjobb új előadónak szánt díjat. “Sam Smith nincs ma itt, mert fehér és nem hitte, hogy megnyerhet egy BET-díjat. Ez a díj most velem marad, mert nem jöttél el a BET-re” – humorizált Anderson, utalva Sam Smith Stay with Me (Maradj velem) című slágerére.

Az afroamerikai előadókat jutalmazó BET Awards-ot 2001-ben alapította a Black Entertainment Television kábeltelevíziós hálózat. A zenei színtér kiemelkedő előadói mellett díjazzák a legjobb filmes és televíziós színészi alakításokat, a legjobb sportolókat, valamint a legjobb filmet is. Legjobb filmnek a Selma című alkotást választották, legjobb színésznő idén Taraji P. Henson lett, a legjobb színész Terrence Howard. A legjobb sportoló díját Stephen Curry kosárlabdázó és Serena Williams teniszező vehették át.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek