2020. február 25., kedd
Mátyás

Extra

Bikinimodellt vett el Európa legsármosabb hercege

Károly Fülöp nem is lehetne boldogabb: oltár elé vezette Sofia Hellqvistet, az egykori bikimodellt. A szerelmesek hat évig küzdöttek azért, hogy a királyi család elfogadja a nem éppen előkelő származású lányt.

Mandatory Credit: Photo by Tim Rooke/REX Shutterstock (4848154dq) Prince Carl Philip and Princess Sofia of Sweden The wedding of Prince Carl Philip and Sofia Hellqvist, Royal Palace, Stockholm, Sweden - 13 Jun 2015A történet olyan, mint egy igazi Disney mese: a jóképű svéd herceg múlt hétvégén feleségül vette az egykori pincérnőt, aki bikinimodellkedéssel egészítette ki szerény fizetését. A szerelmesek egy svédországi üdülőhelyen találkoztak, amiből szerelem lett első látásra. Innentől kezdve azonban hosszú évekig harcoltak azért, hogy együtt lehessenek. A családot azonban végül meggyőzte a fiatalok szerelme, akik egy éve jelentették be, hogy idén nyáron összeházasodnak. Sofia és Károly Fülöp nem bízta a véletlenre az alattvalók szimpátiáját sem: nem fogadtak el nászajándékot, mindenkitől azt kérték, hogy a nekik szánt összeget egy alapítvány részére utalják. A lagzival azonban nem fukarkodtak: a fényűző esküvőn több külföldi uralkodócsalád képviselője is jelen volt. A hercegi nászt a Stockholmi palota kápolnájában tartották, ahol világhírű előadók svéd feldolgozásai is felcsendültek, egy énekes még Rihanna egyik dalát is elénekelte, az esti lagzin pedig állítólag Aviciire ropta az újdonsült házaspár. A házaspár egyelőre nem árulta el, hová utaznak nászútra, azt azonban már lehet tudni, hogy  a 97 éves korában elhunyt Lilian hercegnő kastélyában kezdik meg közös életüket.


A 36 éves herceg jelenleg harmadik a trónöröklési sorban, a trón várományosa Károly Fülöp egy évvel idősebb nővére, Viktória koronahercegnő. Korábban még törvényt is változtattak azért, hogy törölhessék a fiúági örökösödést és nemre való tekintet nélkül az elsőszülött foglalhassa el a trónt. Ez most jól jött Károly Fülöpnek, mert valószínűleg ez is közrejátszhatott abban, hogy végül elvehette szerelmét.

Sofia Hellqvistsofia_karoly fulop

Kapcsolódó Cikkek