2020. február 29., szombat
Elemér

Extra

Bud Spencer Pesten a legnagyobb

A magyar fővárosban szeretik a legjobban Bud Spencert. Legalábbis a nevéhez fűződő filmdalokat. A Youtube új alkalmazása szerint innen kattintottak a legtöbben a feltöltött videókra.

Bud_Spencer_1973Próbálta már megkeresni a legnépszerűbb videómegosztón a kedvenc Bud Spencer-filmje betétdalát? És ráadásul még Budapesten is lakik? Akkor ön is hozzájárult ahhoz, hogy a Youtube alkalmazása, az Artist insights itt mérje be a népszerű filmcsillag legnagyobb lélekszámú rajongói bázisát.


Az alkalmazás mérése szerint 2014 szeptembere óta Budapestről 437 200-at meghaladó kattintás érkezett a Spencer-filmek dalaira, míg a második legnagyobb fan klubnak számító Berlinből valamivel kevesebb, mint 130 ezer. Érdekes, hogy a legnagyobb olasz rajongói közösség, Róma szűk 79 ezer kattintással csak az ötödik helyen van.

A magyar Spencer-kedvelők sokat kattintottak még Pécsről, Szegedről, Székesfehérvárról, Debrecenből, Nyíregyházáról, Győrből, Kecskemétről, Szolnokról.

Az országok összesítésében sem kell szégyenkeznünk. Másodikak vagyunk, és a legjobbnak számító Németország mindössze 56 ezer kattintással előztek meg bennünket.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek