EUR: 339,86 Ft
CHF: 319,78 Ft
2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Extra

Clint Eastwood filmet forgat a hudsoni csodáról

A “hudsoni csodáról”, egy Airbus utasszállítónak a New York-i Hudson folyón 2009-ben történt szerencsés landolásáról forgat filmet Clint Eastwood.

A Variety és a Hollywood Reporter című lap értesülései szerint a 85 éves Oscar-díjas színész következő rendezői projektje Chesley Sullenberger amerikai pilóta történetének megfilmesítése.


Sullenberger egy Airbus S320-ast tett le a New York-i folyóra, miután madarak repültek a gép hajtóművébe. A bravúrt mind a 150 utas és az öttagú kiszolgáló-személyzet szerencsésen túlélte. Chesley Sullenbergert hősként ünnepelték.

A Warner Bros. stúdió filmje a ma 64 éves pilóta visszaemlékezésein alapul, a forgatókönyvet Todd Komarnicki írja. A forgatási munkálatok ősszel kezdődnek, a főszereplőket alakító színészek kilétéről egyelőre nincs információ.

Eastwood legutóbbi, 34. rendezői munkája, az Oscar-díjra is jelölt Amerikai mesterlövész című dráma csaknem 350 millió dolláros (98 milliárd forintos) bevételt hozott csak az Egyesült Államokban. Ez a rendező legtöbb bevételt hozó alkotása eddigi karrierje során.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Majka: Atikával ismét barátok vagyunk

  Majka: Atikával ismét barátok vagyunk

  Majka idén már nem vállal több televíziós munkát, ezt az évet szeretné a zenének szentelni. A számtalan koncert mellett új dalokkal is készülének Széki Attila Curtis-szel, akivel ugyanolyan mély barátságot ápolnak, mint a drogbotrány előtt.

 • Február 29. – A tehetséges emberek és a szerencse napja

  Február 29. – A tehetséges emberek és a szerencse napja

  Február 29-e az a dátum, amely négyévente csak egyszer van, így az ezen a napon szülöttek is csak négyévente ünneplik születésnapjukat. Világszinten közel ötmillióan vannak ők, köztük a háromszoros olimpiai bajnok Kovács Katalin is, aki a Lokálnak arról mesélt: hogyan is ünnepli ő a születésnapjait.

 • Koronavírus: senki ne utazzon fertőzött területekre!

  Koronavírus: senki ne utazzon fertőzött területekre!

  A kormány mindenkit nyomatékosan arra kér, hogy ne utazzon koronavírus által fertőzött területre. Közben kiderült, hogy a tenerifei karanténszállodában két idős és egy kisgyerekes család ragadt, a Lombardiában rekedt kamionsofőr jól van, a Japánban rekedt Diamond Princess óceánjárót pedig elhagyhatta a tünetmentes két magyar.