EUR: 336,93 Ft
CHF: 317,21 Ft
2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Egyéb II.kerület

Csokitortával zárták a tanévet

Beer Miklós katolikus, Steinbach József református püspökök és Bence Imre evangélikus esperes valamint Dr. Láng Zsolt II. kerületi polgármester az Ökumenikus Általános Iskola 25. születésnapi tortájánál.

Beer Miklós katolikus, Steinbach József református püspökök és Bence Imre evangélikus esperes valamint Dr. Láng Zsolt II. kerületi polgármester az Ökumenikus Általános Iskola 25. születésnapi tortájánál.

Tortával zárta az évet a 25 éves a Máriaremete-Hidegkúti Ökumenikus Általános Iskola.

A jubileumot az egész tanévben programsorozattal ünnepelték. Januárban volt kerekasztal beszélgetés a keresztény iskolákról, februárban farsangi bál, márciusban Pál Feri atya tartott előadást, rendeztek Föld napját áprilisban és családi napot májusban. A júniusi születésnapon Láng Zsolt polgármester is köszöntötte az iskolát immár húsz éve igazgató Csere Istvánt és az ünnepelteket. A programon részt vett Csabai Péter és Skublicsné Manninger Alexandra önkormányzati képviselő és Ernyei László, az egyházi és karitatív szervezetek tanácsnoka is. A Beer Miklós katolikus, Bence Imre evangélikus esperes és Steinbach József református püspökök szolgálatával megtartott ökumenikus istentiszteletet követően a polgármester a diákoknak egy több száz szeletes csokoládétortát ajándékozott, amit a máriaremetei Frer cukrászda készített el.


Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.