2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Extra

Csonka András az igazit keresi

Egy Csepp Figyelem Alapítvány 10. SZÜLETÉSNAPI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ Csonka András,

A mindig fess színész keresi a törődést

A népszerű színész-énekes karrierje töretlen, magánéletében azonban még nem jött el a nagy ő . Csonka– akinek a nevét rendszeresen szeretik összekötni a hipochondriával – meglepő összefüggéseket fedezett fel a magánélete és az egészséges életmód között.

– A sztereotípia, miszerint a hipochondria egyenlő az önzőséggel, nem igaz. Mindannyiunknak fontos, hogy magunkra figyeljünk. Ezt a figyelmet leginkább egy anya tudja megadni, ahogy nekem is tette egy-egy kisebb megbetegedésem során. Ezt a törődést még nem találtam meg egy párkapcsolatban sem, nem is tudom, hogy létezik-e egyáltalán – árulta el András.

Kapcsolódó Cikkek

 • Majka: Atikával ismét barátok vagyunk

  Majka: Atikával ismét barátok vagyunk

  Majka idén már nem vállal több televíziós munkát, ezt az évet szeretné a zenének szentelni. A számtalan koncert mellett új dalokkal is készülének Széki Attila Curtis-szel, akivel ugyanolyan mély barátságot ápolnak, mint a drogbotrány előtt.

 • Február 29. – A tehetséges emberek és a szerencse napja

  Február 29. – A tehetséges emberek és a szerencse napja

  Február 29-e az a dátum, amely négyévente csak egyszer van, így az ezen a napon szülöttek is csak négyévente ünneplik születésnapjukat. Világszinten közel ötmillióan vannak ők, köztük a háromszoros olimpiai bajnok Kovács Katalin is, aki a Lokálnak arról mesélt: hogyan is ünnepli ő a születésnapjait.

 • Koronavírus: senki ne utazzon fertőzött területekre!

  Koronavírus: senki ne utazzon fertőzött területekre!

  A kormány mindenkit nyomatékosan arra kér, hogy ne utazzon koronavírus által fertőzött területre. Közben kiderült, hogy a tenerifei karanténszállodában két idős és egy kisgyerekes család ragadt, a Lombardiában rekedt kamionsofőr jól van, a Japánban rekedt Diamond Princess óceánjárót pedig elhagyhatta a tünetmentes két magyar.