EUR: 337,98 Ft
CHF: 318,00 Ft
2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Extra I.kerület XII.kerület

Csonka András: soha nem költözöm el innen

Csonka András növényekkel díszíti Várra néző teraszát

Csonka András növényekkel díszíti Várra néző teraszát

Imád utazni, de mindig nagy nyugalommal tölti el, ha kocsijával befordul a Tabán oldalában lévő lakásának kis utcájába. Ha kinéz az erkélyéről nemcsak a teljes budai panoráma tárul elé, hanem a múltjának a legfontosabb állomásai is.

– Minden, ami fontos, itt történt velem. Szüleimmel a kerületben éltünk, itt jártam általános iskolába és gimnáziumba is. Ha kinézek az ablakon, rálátok arra a játszótérre, ahová gyakran vittek édesanyámék és sokat sétáltunk a Várban is. Fantasztikus érzelmi kötődésem van ehhez a kerülethez, soha nem költözöm el innen – mondta el a Lokálnak Csonka András. A színművész tökéletes helynek tartja a kerületet.


– A világ legszebb helye, ráadásul zöldövezet is. A lakásommal szemben van a Budavári Palota, rálátok a Mátyás templomra, de gyorsan bent vagyok a belvárosban is, ahová a munkám köt – sorolta András a budai élet szépségeit. A kényelmes lakását növényekkel is díszíti, mert számára fontos, hogy csend, nyugalom és zöldövezet vegye körül. A színművész idén betöltötte az ötvenedik életévét ezért jobban odafigyel a testi és lelki egészségére.

Csonka András a Budai Várra néző teraszán

Csonka András a Budai Várra néző teraszán

– Sajnos az elmúlt években a betegségek nem kerültek el, de általában a természetes gyógymódok segítenek. Ezért is vettem részt például a T-kód kutatócsoport kísérletében, hogy megismerkedhessek a baktövis gyógynövénnyel – magyarázta Csonka András, aki mindent megtesz fiatalos külseje megtartásáért.


– Az alternatív gyógymódok híve vagyok, mivel zenés-táncos darabokban játszom, fontos a kondícióm megőrzése. Nem szeretnék hamar megöregedni, de a plasztikai műtétektől tartok, sok rossz példát láttam magam előtt, szívesen nem is feküdnék kés alá.

Kapcsolódó Cikkek