2020. február 17., hétfő
Donát

Extra

Cynthia: Viktor óta nem voltam mással

Szexfóbiák és szexuális averzió beszélgetés Cyntia Dictator   (Fotó: Máté Krisztián)

Még mindig egyedülálló a sugárzó Cynthia

Bár nyolc hónapja külön vannak, Cynthia Dictator még olyannyira nem lépett túl Varga Viktorral való szerelmén, hogy azóta sem tudja elképzelni mással a testi kapcsolatot. – Három csodálatos évet töltöttünk együtt. Nagyon inspirált a szexualitás vele, és tudom, hogy hamarosan újfajta szexuális élményeket fogok megtapasztalni, de ez még így 25 évesen is félelemmel tölt el. Én bízok abban, hogy az a férfi, akit kiválasztok, a testemet és a lelkemet is egyszerre kívánni fogja – mondta lapunknak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Akusztikus elődöntőkkel folytatódik A Dal 2020

  Akusztikus elődöntőkkel folytatódik A Dal 2020

  Akusztikus elődöntőket rendeznek A Dal 2020 műsorsorozatban. A három élő válogató adásból továbbjutott tizennyolc előadó közül most szombaton kilencen lépnek színpadra a Duna Televízióban és a Duna World csatornán látható eseményen.

 • Hatalmas siker a premieren

  Hatalmas siker a premieren

  Ki gondolta volna még 1973-ban, amikor először vitték színpadra Adamis Anna és Presser Gábor szerzők művét, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musical előadást, hogy 2020-ban is szűnni nem akaró tapssal fogják ünnepelni ezeket a kiváló, korszakokon is átívelő, közkedvelt dalokat?