EUR: 337,11 Ft
CHF: 317,56 Ft
2020. február 25., kedd
Mátyás

Extra

Dukai Regina: Imádom az ékszereket!

Látványos darabok, ezer köves karkötők – Dukai Regina is teljesen odavan az új ékszertrendekért.

Swarovski bemutató, ékszerek, Dukai Regina  (Fotó: Máté Krisztián)

Fotó: Máté Krisztián

Swarovski bemutató, ékszerek, Dukai Regina (Fotó: Máté Krisztián)A Swarovski 2015/16-os őszi-téli kollekciójának bemutatóján megtudtuk, hogy mi lesz a következő hónapokban a divat és milyen nyakláncokkal, fülbevalókkal vagy gyűrűkkel lehetünk igazán stílusosak. A feltűnő, látványos ékszerek ugyanannyira fontos kiegészítők lesznek, mint az alig észrevehető csillogó darabok. Már rég nem érvényes az a szabály, hogy a kevesebb néha több. A széles láncok, akár egy kötött pulcsival is jól mutatnak és óriási divat lesz a szmokingszerű zakó az úgynevezett vízesés nyakékkel. A hétköznapokon is viselhetünk olyan ékszereket, amikről azt gondolnánk, hogy inkább egy estélyre való. Az ismert modell, Dukai Regina is kedvére variálja a kedvenc karkötőit, gyűrűit.


– Imádom ezeket az ékszereket. Szerintem az a legfontosabb, hogy az ember jól érezze magát ezekben a darabokban. A legjobb, ha lehet variálni a nyakláncokat, karkötőket és még a ruhánkhoz is passzol.

Swarovski bemutató, ékszerek, Dukai Regina  (Fotó: Máté Krisztián)

Swarovski bemutató, ékszerek, Dukai Regina (Fotó: Máté Krisztián)

 
Swarovski bemutató, ékszerek, Dukai Regina  (Fotó: Máté Krisztián)

Swarovski bemutató, ékszerek, Dukai Regina (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Íme az Amberjack legújabb klipje – Videó!

  Íme az Amberjack legújabb klipje – Videó!

  Az egyre ismertebb és népszerűbb Amberjack májusban megjelenő második albumának második dalát mutatta meg a közönségnek az On Your Knees után: A Promised Land egy szerelmes dal lett, de nem hollywoodi értelemben, sokkal inkább „amberjackesen”.

 • Ítélet! Harvey Weinstein bűnös

  Ítélet! Harvey Weinstein bűnös

  Bűnösnek mondta ki hétfőn egy New York-i bíróság esküdtszéke Harvey Weinstein bukott hollywoodi filmmogult nemi erőszak és szexuális támadás vádjában, ám felmentette őt a legsúlyosabb vádpont, a szexuális ragadozóként elkövetett erőszak vádja alól.

 • Pál Dénes: Szeretnénk Panninak egy kistestvért

  Pál Dénes: Szeretnénk Panninak egy kistestvért

  Pál Dénes a Dal 2020 műsorában tűnt fel új dalával, amit kislánya, Panni ihletett. A csodálatos hangú énekes a Lokálnak elmesélte, milyennek érzi az apaságot, és hogy mikor jöhet egy újabb baba.