EUR: 336,98 Ft
CHF: 317,46 Ft
2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Életmód

Erotikus szemüveg

virtuálisAz  Oculus VR, vagyis a virtuális valóság sisak megalkotói számítanak arra, hogy a pornóipar is lehetőséget lát majd a virtuális valóságban. A Riftet ugyanis alkalmasnak találják az erotikus tartalmak befogadására. Legalábbis ezt derült ki Palmer Luckey, az Oculus alapítójának szavaiból a Szilícium-völgyben tartott Virtuális Valóság Konferencián. A felhasználói verziót 2016 elejére tervezik piacra dobni, amelynek alapja a Crescent Bay prototípus. Erre ugyan a tesztelők panaszkodtak, hogy előhozza a “szimulátor-betegséget”, vagyis volt, akinél hányingert okozott, de a szakemberek ígérik, kiküszöbölik a hibát.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így élvezzük a nyugdíjaséveket

    Így élvezzük a nyugdíjaséveket

    Sokan tartanak attól, hogy a nyugdíjas kort elérve hirtelen egyedül maradnak, kiesnek a munkahelyi kapcsolatokból. Pedig a nyugdíj korántsem jelenti mindennek a végét, sőt!

  • Össznépi munkahelyi hazugságok

    Össznépi munkahelyi hazugságok

    A magyar munkavállalók kellemetlen vagy éppen a laikusoknak nehezen elmagyarázható munkakörük miatt is állítottak már valótlant arról, hogy mit dolgoznak – derül ki Magyarország vezető állásportálja, a Profession.