EUR: 361,21 Ft
CHF: 340,77 Ft
2020. március 31., kedd
Árpád

Extra

Fásy Ádám: Újjászülettem a műtét után!

Újra tökéletesen lát Fásy Ádám. A mulatóskirály szemét nemrégiben meg kellett műteni, mert már a látása is veszélybe került.
fásy ádám tajvanonAz énekes sosem gondolta volna, hogy egy műtét az egész addigi életét átértékeli majd. Három hónapja ugyanis meg kellett műteni a szemét, amire azért volt szükség, mert szemhéján a bőr annyira megnyúlt, hogy már a látásban is zavarta.

– Muszáj volt kivágni a felesleges részeket, 6 centi bőrt távolítottak el. Most már jobban látok, szebbek a színek is és minden élesebb. Úgy gondolom, minden orvosi beavatkozásnál átértékeli az ember az életét. Ezt eddig is tudtam, de most még inkább belém hasított, mennyire rövid az élet, és hogy még tartalmasabban szeretném élni az elkövetkező éveket, mint eddig. Úgy érzem, mintha újjászülettem volna a műtét után!

Fásy ráadásul nemrégiben egy egzotikus utazáson is részt vett, ahonnan testileg és lelkileg is feltöltődve érkezett haza. Több mint két hetet töltött ugyanis Tajvanon, és először a Lokálnak mutatja meg ott készült fotóit. Kevesen tudják, hogy a zenész a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnökségi tagja is, ezért járt nemrég az egzotikus szigeten.

– A női ifi és a junior ökölvívó válogatott tagjait kísértem el világversenyre a fővárosba, Tajpejbe. Nagyon szeretem a női bunyót, érdekesebbnek találom, mint a férfi bokszot. A lányok ráadásul nagyon fegyelmezettek, két bronzérmet hoztunk el és két ötödik helyezést – mondta büszkén Fásy, aki persze nem csak a lányoknak szurkolt, hanem végigkóstolta a legegzotikusabb ételeket is.
– Megnéztük egész Tajvant és az életszínvonaltól leesett az állam. Mindenki étteremben eszik. Végigkóstoltam mindent, a kagylóktól kezdve a száraz bogarakig. A legfurcsább az volt, hogy a piacon minden nélkül, önmagában, natúr árulták a pacalt. De bátor voltam és azt is megkóstoltam, nagyon finom volt. A belvárosban van a világ harmadik legnagyobb épülete, ami 101 emeletes. Fent voltunk a legtetején, egy nagy gömb helyezkedik el a közepén, ami földrengésbiztossá teszi. Lementünk a tengerpartra is, ami olyan volt, mintha a Marson járnánk. A homokkövek varázslatosak voltak – mesélte lelkesen a mulatós énekes.
fásy ádám tajvanonfásy ádám tajvanon

Kapcsolódó Cikkek