EUR: 336,99 Ft
CHF: 317,19 Ft
2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Extra

Félnek a nők Szentgyörgyi Rómeótól

A ftneszedző saját bevallása szerint nem egy rigolyás eset, ha egy lánnyal komolyabbra fordul az ismeretségük, a lányok azonban inkább tartanak tőle.

Tartanak a nők Rómeótól

Tartanak a nők Rómeótól

– Azt szoktam mondani, hogy ami az előnyöm, az a hátrányom. Sok lány nem mer felém nyitni, mert az hiszik, hogy kevesek hozzám. Sokszor kaptam meg azt a kérdést, hogy „miért pont engem választottál?”. Kevesen értik meg, hogy ez valami olyasmi, amit nem lehet megmagyarázni. Számos randevúm végződött rosszul, mert a partneremnek komplexusai voltak velem szemben – árulta el lapunknak.


A jelenleg éppen szingli Rómeó meglátása szerint nem rakta elérhetetlenül magasra a mércét, de vannak olyan szempontok, amikből nem enged.

Állandóan csinos hölgyek társaságában látni Szentgyörgyit

Állandóan csinos hölgyek társaságában látni Szentgyörgyit

– A dohányzás számomra kizáró ok. Emellett vannak olyan apróságok, mint például hogy ne horkoljon a hölgy, mert erre már ráment egy kapcsolatom. A lényeg persze, hogy a választottam legyen nőies és kedvelje a csajos dolgokat, kiegészítőket – mesélte Rómeó.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ambrus Attila idősnek érzi magát még egy gyerekhez

  Ambrus Attila idősnek érzi magát még egy gyerekhez

  A Viszkisként elhíresült Ambrus Attila szemefénye a lassan egyéves Anna. Az egykori bankrabló úgy érzi sokkal érettebb lett az apaság által, és bár fiatalon több gyermeket szeretett volna, kora miatt számára az is hatalmas dolog, ha egyszem kislányát tisztességesen fel tudja nevelni.

 • Oscar-gála: a meglepetések estéje

  Oscar-gála: a meglepetések estéje

  Az idei Oscar-gála a nagy meglepetések estéje volt. Leonardo DiCaprio végre hivatalosan is bemutatta barátnőjét, egy koreai film, az Élősködők vihette haza a legjobb film díját, aminek sikeréhez ráadásul két magyar zeneszerző is hozzájárult.

 • Pély Barna: Nem akarok megbántani senkit

  Pély Barna: Nem akarok megbántani senkit

  Pély Barna gyerekkora óta imádja a színpadot. Szülei ezt könnyen megemésztették, ugyanakkor nem tagadják, hogy az ezzel járó létformának bizony vannak nehézségei. “A pozitívum, hogy legalább mindig van miről beszélni” – fogalmazott a Lokálnak a zenész, aki most A Dal zsűritagjaként igyekszik a feltörekvő tehetségeket biztatni: folytassák az útjukat, mert megéri.