EUR: 338,22 Ft
CHF: 318,54 Ft
2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Egyéb IV.kerület

Feltúrták a Görgeyt

Újabb szakaszon, a Rózsa utca és a Szilágyi utca között, a déli oldalon folytatódik a Görgey Artúr út idén februárban elkezdett felújítása, amelynek során nemcsak az úttest újul meg, hanem a 12-es és a 14-es villamos pályája és megállói is – adta hírül az ujpest.hu. Kétirányú kerékpársáv is készül, hiszen az a cél, hogy Újpesten is javuljanak a biciklis közlekedés feltételei.

A munkálatok második üteme várhatóan augusztus 3-áig tart. A felújítás három szakaszban történik. A most induló másodikban – az első ütemmel indult felújításokkal egy időben – a jelenleg igénybevett részeken kívül az István úti ív – Erkel Gyula és Rózsa utca – Jósika utca közötti szakasszal bővül ki a kivitelezéssel érintett terület. A közösségi közlekedést érintő változásokról, a pótlóbuszok menetrendjéről és a megállóhelyek változásáról a BKK honlapján lehet részletesen tájékozódni.


Így néz ki most a Görgey út

Így néz ki most a Görgey út

 

A gyönyörű virágágyásokat nem túrják fel

A gyönyörű virágágyásokat nem túrják fel

A villamosvezetékeket is kikötötték

A villamosvezetékeket is kikötötték

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.