EUR: 338,68 Ft
CHF: 318,93 Ft
2020. február 25., kedd
Mátyás

Extra

Festménnyel tisztelgett kedvence előtt Abaházi Csaba

Nem mindennapi módon tisztelgett egyik kedvenc festője előtt Abaházi Csaba. A népszerű műsorvezető Frida Kahlo egyik jól ismert önarcképét készítette el – azt a portrét, amelyet a Class Nyár egyik legjobban várt sztárfellépője, Emeli Sandé magára varratott. A rendhagyó programra Csabát fiai is elkísérték, akik apjukkal együtt ragadtak ecsetet.

abahazi_fiaivalEzen a héten a világhírű R&B és soul énekesnő, Emeli Sandé várva várt koncertjére juthatnak el a Class FM segítségével a legszerencsésebbek. A sztár nemcsak a zenében van otthon, a képzőművészetért is rajong: jobb alkarját teljes hosszában fedi az ismert festőnő, Frida Kahlo portréja, akit a 20. századi Mexikó emblematikus alakjaként tartanak számon. De nemcsak Emeli, hanem a Class Kívánságműsor házigazdája, Abaházi Csaba is kedvencei között tartja számon a képzőművészt.


“Régóta kedvelem Frida Kahlot, az életéről készült film pedig egyszerűen fantasztikus. A képei olyanok, mintha az álmot ötvözné a valósággal, szerintem nincs olyan ember, akire ne lennének hatással a művei” – magyarázta a műsorvezető, akit annyira lenyűgöztek Frida Kahlo festményei, hogy arra gondolt, ő is ecsetet ragad. Első alkotása nem is lehetett más, mint az Emeli Sande karját is díszítő kép, amelyet szakértők segítségével készített el a FessNeki művészeti stúdióban. “Bevallom, nem igazán jó a kézügyességem és gyerekkorom óta nem próbálkoztam a festéssel. Szerencsére itt rengeteg segítséget kaptam, így azt hiszem, büszke lehetek a végeredményre” – mutatta első igazi festményét a Class FM sztárja, akit gyermekei is elkísértek. “A fiaim is nagyon élvezték a festést, Rómeó ráadásul művészeti iskolába jár. Gyorsan meg is beszéltük, hogy hamarosan elhozom őket a stúdió egyik gyerekeknek szóló programjára.”.

Abaházi Csaba az is elárulta, hogy  Emeli Sandéhoz hasonlóan a tetoválásokat is kedveli.“Abszolút megértem, hogy Emeli magára varratta Fridát, nem nehéz azonosulni a művészetével. Nem titok, hogy nekem is vannak tetoválásaim, bár nem tudom, én magamra tetováltatnám-e valakinek a képmását – ha igen, inkább zenei vonatkozású lenne a választásom” – mondta el Abaházi, aki első hallásra megkedvelte az énekesnőt. “Azonnal felfigyeltem a kivételes hangjára és rendkívül pozitív kisugárzására. Szerencsések, akik élőben is megtapasztalhatják a Sandé-jelenséget, például azok a hallgatók, akik a Class FM-nek köszönhetően megnyerik nálam a 25 páros belépő egyikét a veszprémi koncertjére!” – tette hozzá.


Kapcsolódó Cikkek