2020. február 26., szerda
Géza

Egyéb IX.kerület

Fiatalok a fiatalokért

kortárssegítőSzexuális kultúra, drog-alternatívák, személyiségfejlesztés, segítségnyújtás és még sok hasznos témakörben szereztek ismereteket a diákok a Kortárs Segítő Műhely Alapítvány a most lezárult programjában. A részvevők nagy része saját kíváncsisága miatt iratkozott be a képzésre, de olyanok is voltak, akik az 50 óra kötelező közösségi szolgálat igazolása miatt végezte el a tanfolyamot. Az általunk megkérdezett középiskolai diákok egyöntetűen a képzés önismereti részét tartották a leghasznosabbnak. A tanfolyamot sikeresen elvégző diákok június elsején vették át oklevelüket a Ferencvárosi Művelődési Központban Kállay Gáborné alpolgármester asszonytól és Zelenák Józseftől, az alapítvány kuratóriumának elnökétől.

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.