2020. február 29., szombat
Elemér

Budapest II.kerület

Gyerekek szállták meg a mentőállomást

Több százan látogattak el a a hidegkúti mentőállomás fennállásának ötödik évfordulóján tartott nyílt napra. A Pesthidegkút és Környéke Mentőegyesület, az önkormányzat és az Országos Mentőszolgálat közös rendezvényén a család minden tagja talált magának érdekes programot. A gyermekek beülhettek a mentőautóba, sőt a II. kerületi Rendőrkapitányság és a Budakeszi úti II. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság gépkocsijaiba is. Miközben a felnőtteket a mentőállomás munkatársai kalauzolták körbe a bázison, valamint a rendőrök és a tűzoltók közreműködésével mentési bemutatót tartottak a Hunyadi utca és a Máriaremetei út sarkán, a fiatalokat arcfestéssel és aszfaltrajzversennyel szórakoztatták.

Életmentést tanultak

Életmentést tanultak

5 éve s a Pesthidegkúti mentõállomás

Figyelem, sípszóra indulunk!

Pesthidegkúti mentõállomás

Játszva tanulunk segíteni

5 éve s a Pesthidegkúti mentõállomás

Hú, de szuper ez a járgány!

Kapcsolódó Cikkek

  • Rollereznél? Engedély kell!

    Rollereznél? Engedély kell!

    Terézváros haragszik a turistákra. Január 1-jétől a szállásadók kötelezettségeit növelték, most pedig a rollereket bérlőkre szálltak rá.

  • Ciao, Giro!

    Ciao, Giro!

    Először rendezi Magyarország a Giro d’Italia országúti kerékpáros verseny néhány szakaszát. A rajt Budapesten lesz, a 100 napos visszaszámlálás január 30-án kezdődött meg: ezért öltözött rózsaszínbe jó néhány épület a fővárosban.