EUR: 335,52 Ft
CHF: 316,04 Ft
2020. február 19., szerda
Zsuzsanna

Budapest I.kerület

Halálos tavasz a Városmajorban

Halálos Tavasz stáj Mészáros utca 10.

A Mészáros és a regénybeli Ág utca sarka

A Mészáros és a regénybeli Ág utca sarkán tartották a Zilahy Lajos kultikus regényéből készülő előadás sajtótájékoztatóját. A Budapesti Nyári Fesztivál szezonindító produkcióját, a Halálos tavaszt június 13-án mutatják be a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

A Halálos tavasz című előadás Zilahy Lajos 1922-ben megjelent kultikus regényéből készült sztárszereposztással, és a nyár folyamán négy alkalommal lesz látható a Városmajori Szabadtéri Színpadon. A legendás szerelmi történet, amely a pályakezdő Karády Katalin és Jávor Pál főszereplésével bemutatott azonos című film által lett ismert, egy fiatalemberről szól, aki szerelmi csalódása és félresiklott élete elől az öngyilkosságba menekül.

Kapcsolódó Cikkek

  • Rollereznél? Engedély kell!

    Rollereznél? Engedély kell!

    Terézváros haragszik a turistákra. Január 1-jétől a szállásadók kötelezettségeit növelték, most pedig a rollereket bérlőkre szálltak rá.

  • Ciao, Giro!

    Ciao, Giro!

    Először rendezi Magyarország a Giro d’Italia országúti kerékpáros verseny néhány szakaszát. A rajt Budapesten lesz, a 100 napos visszaszámlálás január 30-án kezdődött meg: ezért öltözött rózsaszínbe jó néhány épület a fővárosban.