EUR: 338,49 Ft
CHF: 317,68 Ft
2020. február 29., szombat
Elemér

Extra

Hujber elhagyja az országot

A színész nemrég tért haza Amerikából, de máris újabb utazáson gondolkodik. Ezúttal azonban nem egy röpke nyaralásról lesz szó, Feri ugyanis azt tervezi, hogy 1-2 éven belül családjával együtt végleg elhagyja az országot, sőt, a színészettel is felhagy.

Hujber Ferenc színész   (Fotó: Máté Krisztián)

Hujber Ferenc színész (Fotó: Máté Krisztián)

Hujber Feri alig néhány napja tért vissza Amerikából, ahol három nagyvárosban lépett fel kollégáival a Casanova Night című musicalben. A színészt azonban egyáltalán nem nyűgözte le a tengerentúli életforma. – Nem szeretnék egy ilyen felszínes helyen élni. Persze megvannak a maga a szépségei is, például Las Vegas, ahol az egyik előadást játszottuk, tényleg fantasztikus hely. A szerencsejáték viszont taszít, és azt tapasztaltam, hogy a siker hajhászása, a korrupció és a rendkívül szélsőséges klíma jellemzi az egész kontinenst. Apaként nem szeretném, hogy egy ilyen helyen nőjenek fel a gyerekeim , de a konkrét célállomást még én sem tudom. Csak abban vagyok biztos, hogy a külföldön való letelepedéshez az angolon kívül még két-három nyelvet meg kellene tanulnom, hogy minél több lehetőségem legyen – mondta Feri.


A színészt kedvese, Cynthia is támogatja a döntésben, amiben nagy szerepe volt a nyolc hónapos Noának és a 6 éves Noelnek is. A szülők ugyanis azt szeretnék, ha a gyerekek világlátott, nyitott felnőttekké cseperednének. – Családbővítésben nem gondolkodunk, mondjuk úgy, hogy kiraktuk a megtelt táblát. A két meglévő gyerekünk jövőjét szeretnénk biztosítani. Abban biztos vagyok, hogy Cinthya és én is feltaláljuk majd magunkat külföldön is. A színészetet is feladnám, mert nem akarok muszájból, csak a fizetésemért színész lenni és úgy érzem, hogy ezen a pályán már mindent elértem, ami lehetett. Szívesen kipróbálnám magam más területeken is, leginkább szervezőként látom magam a jövőben – mesélt terveiről Hujber.

hujber

Kapcsolódó Cikkek