EUR: 337,00 Ft
CHF: 317,21 Ft
2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Extra

Ismeretlen ismerős: A csajozás miatt lett színész Árvai Péter

A fiatal színész sokaknak lehet ismerős az RTL Klub Éjjel-Nappal Budapest című sorozatából, amelyben egy drogproblémákkal küzdő fiatalembert alakított. Péter még az általános iskolában határozta el, hogy beiratkozik egy drámaszakkörre, ahová sok csinos lány járt akkoriban.

Jelenleg két alternatív társulattal, a Fejlesztés Alatt Q Társulat és a Trainingsport Társulattal lép föl számos helyen, de közben mindig tartogat egy civil állást is a tarsolyában: most éppen egy kávézóban dolgozik. – Magyart és történelmet is akartam tanulni, de nagyon vonzott a szociális munka is, főleg a függőségek, a gyermekjólét és a hajléktalanok kérdése, mellyel egy színházi előadásban is foglalkozom. Ki tudja, egyszer talán még szociális munkás is leszek…


Hol láthatjuk?

Dominó – Kvártélyház Szabadtéri Színház

A mulandó – Mu Színház

Ovibrander – Mu Színház

Tükörváros – Kerekasztal Színháznevelési Központ

 

arvai1 arvai2

Kapcsolódó Cikkek

 • Ambrus Attila idősnek érzi magát még egy gyerekhez

  Ambrus Attila idősnek érzi magát még egy gyerekhez

  A Viszkisként elhíresült Ambrus Attila szemefénye a lassan egyéves Anna. Az egykori bankrabló úgy érzi sokkal érettebb lett az apaság által, és bár fiatalon több gyermeket szeretett volna, kora miatt számára az is hatalmas dolog, ha egyszem kislányát tisztességesen fel tudja nevelni.

 • Oscar-gála: a meglepetések estéje

  Oscar-gála: a meglepetések estéje

  Az idei Oscar-gála a nagy meglepetések estéje volt. Leonardo DiCaprio végre hivatalosan is bemutatta barátnőjét, egy koreai film, az Élősködők vihette haza a legjobb film díját, aminek sikeréhez ráadásul két magyar zeneszerző is hozzájárult.

 • Pély Barna: Nem akarok megbántani senkit

  Pély Barna: Nem akarok megbántani senkit

  Pély Barna gyerekkora óta imádja a színpadot. Szülei ezt könnyen megemésztették, ugyanakkor nem tagadják, hogy az ezzel járó létformának bizony vannak nehézségei. “A pozitívum, hogy legalább mindig van miről beszélni” – fogalmazott a Lokálnak a zenész, aki most A Dal zsűritagjaként igyekszik a feltörekvő tehetségeket biztatni: folytassák az útjukat, mert megéri.