2020. február 26., szerda
Géza

Egyéb XVIII.kerület

Jön az újabb kis vasgyúró

Fodor Zoltán és Fábián Viktória és gyermekük család, gyerek

Hamarosan kell egy újabb etetőszék

Igazi családi idill fogadta lapunkat, mikor meglátogattuk az olimpiai ezüstérmes birkózót, Fodor Zoltánt és feleségét, az egykori szumós Fábián Viktóriát. Zsombi kistestvére szeptember végén érkezhet a kertvárosi fészekbe.

Viki már tinikorában kinézte magának a kerületi sportrendezvényeken Zolit, de csak látásból ismerték egymást akkoriban. Közös ismerősük tizenegy éve összehozta őket, azóta alkotnak egy párt. Lassan két éve már hárman vannak, ősszel pedig négyre duzzad a család. Azt mondják, ez lesz a végleges létszám.


Fodor Zoltán és Fábián Viktória és gyermekük család, gyerek

Fodor Zoltán és Fábián Viktória Zsombival a kertben

– Karácsonykor még úgy éreztem, nem szívesen vállalnék még egy babát – kezdett bele Viki, mikor arról kérdeztük, miért döntöttek amellett, hogy Zsombornak testvére legyen. – De meggyőzhető voltam, és jól is érzem magam anya szerepben, nem is adnánk be bölcsibe Zsombort.

– Racionális érvek mondatták azt velünk, vágjunk bele – vette át a szót Zoli. – Most túllehetünk a pelenkázós, éjjel felkelős korszakon egy lendülettel. Korban közel lesznek egymáshoz. Harmadik kistestvért nem tervezünk. Lesz helyette tatarozás.


 

Olimpia döntős volt

Fodor Zoltán Pekingben egészen a döntőig verekedte magát. Az olimpiai ezüstérmes birkózó sérülési miatt 2013 januárjában jelentette be visszavonulását, nagyjából egy időben azzal, mikor párja állapotos lett. Jelenleg a kadet válogatott edzi, valamint a Mr. Tus Birkózó Akadémia növendékeit oktatja. Fábián Viktória a Világjátékokra készült, mikor kiderült, hogy szíve alatt hordozza Zsombort. Ekkor bejelentette visszavonulását. Fiúk két éve, szeptemberben született.

Fodor Zoltán hét éve állt dobogóra az olimpián

Fodor Zoltán hét éve állt dobogóra az olimpián

Fodor Zoltán és Fábián Viktória és gyermekük család, gyerek

Zsombi hamar feloldódott idegenek társaságában

A kismama jobban viseli a terhességet, mint előző alkalommal.

– Zsombinál félúton tizenkét felszedett kilónál tartottam, ami a végénél egy jó súly. Most hat-hét kilónál vagyok. Igaz, többet is mozgok, állandóan rohangálok utána, de sportolni is eljárok. Azt mondták, amíg bírom, addig lehet.

A Fodor család legifjabb tagját szeptember végére várják, de legkésőbb október elejére megérkezik.

 

 

 

Elvesztek a képek

Tavasszal betörtek családi házukba. Senki sem volt otthon, de sok értéket elvittek. Többek között azt a laptopot, melyen Zsombi első évének fotói voltak. Az olimpiai érem megmaradt. Azóta már nem a házban őrzik a birkózó legnagyobb sikerére emlékeztető medált.

Fodor Zoltán és Fábián Viktória és gyermekük család, gyerek

Hamarosan lesz játszópajtás is

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.