EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 22., szombat
Gerzson

Program XVI.kerület

Jótékonysági koncert

A Rácz Aladár Zeneiskolában (Táncsics u. 7.) jótékonysági koncertet lesz most szombaton, 6-án 10 órától Tomhauser Noémi szervezésében.
A Rácz Aladár Zeneiskolában (Táncsics u. 7.) jótékonysági koncertet lesz most szombaton, 6-án 10 órától Tomhauser Noémi szervezésében. Fellépnek többek között a Harmóna csellóegyüttes, Vikol Kálmán népzenész, Sípos Marianna operaénekes, Filia énekkar, és a Zeneiskola tehetséges tanítványai. A program változatos, és még bővülni fog, gyerekeknek is ajánljuk.

Jegyárak nincsenek, adományt szívesen elfogadunk.

A gyűjtés célja:


Bogár Bettina és János megsegítése. A testvérpár a Lándzsa utcai lakótelepen él. Bettina 24 órás ápolásra szorul, mivel állapota miatt önellátásra képtelen. Kiskora óta fiútestvére ápolja, aki maga is betegséggel küzd. Az elmúlt hónapban súlyos betegségben elhunyt az édesapjuk, majd hirtelen az édesanyjuk is.  Így a fiatalember mindkét szülőt egyszerre temeti. Mivel az édesanya volt a családfenntartó, a megélhetésük veszélybe került, emellett a temetés költségei is jelentősek.
Kérjük, hogy a koncert hírét minél több fórumon terjesszétek.

Mivel a tragikus események igen rövid idő alatt történtek, és a koncert szervezése is nemrég kezdődött a rendes meghirdetésre nem volt idő.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek