EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 22., szombat
Gerzson

Egyéb XVII.kerület

Kerekeken repültek

Kis túlzással többet voltak a kerékpárok a levegőben, mint a földön. Másodszor rendeztek a kerületben extrém sportnapot. Míg a Vígyázó Művelődési Házban a hazai gördeszkázás kultúrájáról lehetett megtekinteni vándorkiállítást, addig a szemközti Népkertben látványos program várta az érdeklődőket június 20-án. Kendós, cselgáncsos, harcos és táncos bemutatók mellett a bicikliké volt a főszerep.

Hijackers Crew kerékpáros bemutatója 17. Kerület, népkert ( Fotó: Sáfár Tibor )

A Hijackers Crew nevű csapat mindent tud a bringával

 

Hijackers Crew kerékpáros bemutatója 17. Kerület, népkert ( Fotó: Sáfár Tibor )

Megmutatták, mást is lehet, mint két keréken gurulni

Kapcsolódó Cikkek

 • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

  T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

  Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

 • Elbúcsúztak a katonák

  Elbúcsúztak a katonák

  -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.