EUR: 335,83 Ft
CHF: 316,14 Ft
2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

Ki lesz az ország legszexibb alacsony lánya?

Manapság szinte minden héten akad egy-egy újabb szépségverseny, nemcsak itthon, de világszerte is. A hagyományos versenyeken modellalkatú, 170 centiméter feletti lányok indulnak, a Miss Short & Sexy azonban épp azért jött létre, hogy leszámoljon az előítéletekkel.

„Saját tapasztalatból tudom, hogy milyen hátrányt jelent egy modell számára, ha kifejezetten alacsony. Én magam is többször szemesültem azzal, hogy egy-egy modellmunkára azért nem hívnak, mert mindössze 156 centi a magasságom – meséli Kelemen Frida, a Miss Short & Sexy szépségverseny ötletgazdája. – Márpedig egy alacsony lányról éppolyan szép képek készülnek, mint a magas modellekről. Persze a versennyel nem az a célunk, hogy ezentúl az alacsony lányokat helyezzék előtérbe, csupán arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az apró termetű lányok is minél több lehetőséget kapjanak.”


A Miss Short & Sexy felhívására 342-en jelentkeztek, 16 és 24 év közötti, maximum 165 centi magas lányok, akik közül a szakmai zsűri 16 lányt juttatott a döntőbe. És hogy ki lesz Magyarország legszebb alacsony lánya? Kiderül a döntő megmérettetésen, amelyre július 4-én a Bálnában kerül majd sor. Addig is bárki szavazhat a http://shortandsexy.hu/kozonsegszavazas.html  oldalon a kedvencére, a döntőn ugyanis kiosztják a közönségdíjat is az egyik versenyzőnek. A tét pedig óriási: modellszerződés, profi fotósorozat és egy sor értékes nyeremény vár Magyarország legszebb alacsony lányára!

dontosok

A versenyzők sorszámai:


1. Rudolf Nikolett (17 éves)
2. Erdély Kitti (21 éves)
6. Abonyi Regina (20 éves)
12. Egyed Orsolya (18 éves)
13. Komesz Csilla Erika (22 éves)
15. Berényi Petra (17 éves)
18. Bernáth Alexandra (17 éves)
25. Kascsák Jennifer (21 éves)
27. Sárik Dóra (16 éves)
32. Lamos Viktória (18 éves)
33. Zsapka Stella (18 éves)
36. Tar Krisztina (21 éves)
37. Szücs Emese (18 éves)
38. Domján Dóra (19 éves)
39. Kiss Andrea (18 éves)
41. Hermesz Timea (17 éves)

Kapcsolódó Cikkek

 • 15 kiló a kis vízilólány

  15 kiló a kis vízilólány

  A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

 • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

  Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

  Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.

 • Enyhe idő miatt szenvednek az allergiások

  Enyhe idő miatt szenvednek az allergiások

  A vártnál hamarabb, már február elején megkezdődött az idei pollenszezon. Az allergológus szerint az elviselhetetlen tünetek azonban csak márciustól jelennek meg, így nem árt, ha addigra felkészítjük a szervezetünket.