2020. február 17., hétfő
Donát

Budapest

Kings of Leon is lesz a Szigeten


kings of leon

Az alternatív rock szupersztárját, a Kings of Leont is elhozza Budapestre a Sziget fesztivál – jelentették be a szervezők. A három Followill fivér és unokatestvérük, a gitáros Matthew Followill a nagyszínpadon ad koncertet augusztusban. A Kings of Leon a kétezres évek egyik legsikeresebb és legnépszerűbb zenekara, hat stúdióalbummal, több millió eladott lemezzel, Grammy-díjakkal és teltházas világkörüli turnékkal a háta mögött.

– Évek óta igyekszünk elcsábítani a zenekart, és most is egy maratoni tárgyalás után sikerült. Mivel augusztus közepén nincsenek Európában és amúgy is kevés koncertet adnak nyáron, azt kellett elérnünk, hogy csak miattunk keljenek át az óceánon – derült ki Gerendai Károly főszervező közleményéből.

Kapcsolódó Cikkek

  • Rollereznél? Engedély kell!

    Rollereznél? Engedély kell!

    Terézváros haragszik a turistákra. Január 1-jétől a szállásadók kötelezettségeit növelték, most pedig a rollereket bérlőkre szálltak rá.

  • Ciao, Giro!

    Ciao, Giro!

    Először rendezi Magyarország a Giro d’Italia országúti kerékpáros verseny néhány szakaszát. A rajt Budapesten lesz, a 100 napos visszaszámlálás január 30-án kezdődött meg: ezért öltözött rózsaszínbe jó néhány épület a fővárosban.